Άνετα τον ΟΦΗ ο Πλατανιάς

Φώτης Καρακούσης
Άνετα τον ΟΦΗ ο Πλατανιάς

bet365

Φιλική ρεβάνς για τον Πλατανιά με την ομάδα των Χανίων να επικρατεί στα Περιβόλια του ΟΦΗ με 3-1.

Την προηγούμενη Τετπάρτη ΟΦΗ και Πλατανιάς βρέθηκαν αντιμέτωποι στο Γεντί Κουλέ, με τους «ασπρόμαυρους» να επικρατούν με 1-0 σε ένα φιλικό που διεξήχθη υπό το βλέμμα του Νταβίντ Τρεζεγκέ. Σήμερα Κυριακή οι δύο ομάδες έδωσαν ακόμα ένα φιλικό, αυτή την φορά όμως στα Περιβόλια, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη και τη ρεβάνς.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου επικράτησε με 3-1 αυτής του Νίκου Νιόπλια παίζοντας σαφώς καλύτερα από ότι στο Ηράκλειο. Οι Χανιώτες μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 4' με τον Μανούσο με σουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Γιακουμάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Με τον Πλατανιά να πιέζει, ο ΟΦΗ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με τον Μιλοσάβλιεφ στο 24' να σκοράρει με μακρινό σουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Πλατανιάς πήρε και πάλι προβάδισμα. Συγκεκριμένα κέρδισε πέναλτι, ο Γιακουμάκης το εκτέλεσε, ο Δάφκος αρχικά έδιωξε, αλλά ο Γιακουμάκης με δεύτερη προσπάθεια έκανε το 2-1.

Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο και με δεδομένες τις πολλές αλλαγές ο ρυθμός έπεσε, με τον Πλατανιά ωστόσο να κάνει στο 48' το 3-1 με εκτέλεση φάουλ του Ντίνα.

Διαιτητής: Γιαννουλάκης (Χανιά)

Συνθέσεις:

Πλατανιάς (Παράσχος): Κοκκαλάς, Κάργας (46' Πριντέτα), Καρυπίδης (74' Γκνιάτιτς), Αποστολόπουλος (71' Ζίκο), Βάντερσον (74' Κάργας), Μουνάφο (46' Στανισάβλιεβιτς), Γκνιάτιτς (46' Ντίνας), Μενδρινός (46' Ντεβέσα), Γιακουμάκης (46' Ντιλαβέρ), Μανούσος (71' Σκουλουδάκης), Τσουράκης (46' Ηλιάδης, 80' Παπανικολάου).

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Δάφκος, Κομεσίδης, Κοιλιάρας (74' Βαλλιάνος), Οστοιτς (86' Φαζός), Κώτσιος, Νάστος, Μπουρσέλης (86' Μπουρσέλης), Χαντί (86' Χίσι), Μιλοσάβλιεφ, Ράντι (64' Μασάδο), Ογκμποε (74' Μάνος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα