Έρχεται Ελλάδα ο Λέσκοτ!

Έρχεται Ελλάδα ο Λέσκοτ!

Γιώργος Τσακίρης
Έρχεται Ελλάδα ο Λέσκοτ!

bet365

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του gazzetta.gr, καθώς ο Τζολεόν Λέσκοτ έρχεται στην Ελλάδα, με τους ανθρώπους της Ένωσης να τον περιμένουν μετά τα μεσάνυχτα!

Το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει πως ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός θα ταξιδέψει στην Αθήνα την Κυριακή ή το αργότερα τη Δευτέρα, προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal με την Ένωση. Ο Λέσκοτ, λοιπόν, αναμένεται από τους «κιτρινόμαυρους» στην Αθήνα τα ξημερώματα της Δευτέρας, στις 03.15.

Η εμπλοκή της Πεσκάρα όλα δείχνουν πως δεν είναι ικανή να χαλάσει την μεταγραφή του πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι στην Ένωση, αφού και οι ίδιοι οι Ιταλοί που αποκάλυψαν το ενδιαφέρον ξεκαθάρισαν πως ο ίδιος φέρεται να προτιμά την ΑΕΚ.

Ο Λέσκοτ, με τον οποίον υπάρχει καταρχήν συμφωνία, θα περάσει από τελικές εξετάσεις, θα κάνει τις τελικές διαπραγματεύσεις και εφόσον όλα πάνε καλά, θα υπογράψει συμβόλαιο 2 χρόνων, με συμβόλαιο κοντά στις 400.000 ευρώ!

Διαβάστε το who is who του Λέσκοτ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα