Μπροστά βάζει, πίσω μπάζει η Σταντάρ (vid)

Μπροστά βάζει, πίσω μπάζει η Σταντάρ (vid)

Gazzetta team
Μπροστά βάζει, πίσω μπάζει η Σταντάρ (vid)

bet365

«Έμφραγμα» στο 94' για την Σταντάρ Λιέγης με την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ να ισοφαρίζεται στο 94' από την Κλαμπ στο Μπριζ (2-2) και να χάνει μέσα από τα χέρια της τη νίκη.

Επιθετικά τα πάει μια χαρά ή τουλάχιστον τα πήγε στο ματς με την Κλαμπ στο Μπριζ, αλλά αμυντικά η Σταντάρ Λιέγης ένα θεματάκι το έχει και με το παραπάνω. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ παρότι προηγήθηκε δύο φορές, δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την όμορφη αυτή πόλη, καθώς ισοφαρίστηκε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Αυτό το 2-2 αφήνει την ομάδα του Φερέρα πίσω στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας 6 βαθμούς, ενώ πρώτη είναι η Σαλρερουά με 11 και δεύτερη η Ζούλτε Βάρεγκεμ με 10, έχοντας μάλιστα και έναν αγώνα λιγότερο.

Στα του αγώνα, αυτός άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για την Σταντάρ, καθώς προηγήθηκε μόλις στο 14' με τον Τουρέ. Σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε και το πρώτο μέρος. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Γκέντοζ στο 52'. Η Σταντάρ πήγε να πάρει τη νίκη στο 85', λεπτό στο οποίο ο Εντμίλσον Ζούνιορ έκανε το 1-2, αλλά εκεί που όλα πήγαιναν ρολόι για τους... ερυθρόλευκους, ήρθε ο Έντζελς στο 94' να διαμορφώσει το τελικό 2-2 για την Μπριζ. Για την Σταντάρ έπαιξε σε όλο το ματς ο δανεικός από τον Ολυμπιακό Κωνσταντίνος Λαΐφης.

Σταντάρ Λιέγης: Χούμπερτ, Γκορέ, Σολτζ, Λαΐφης, Φιόρε, Ντοσεβί, Ενό, Τρεμπέλ (88' Σ. Μαέ), Τουρέ, Ντομπέ (70' Εντμίλσον), Ρ. Μαέ (76' Μμπενζά)

 

Τελευταία Νέα