Ανεβάζει στροφές ο Άγιαξ (vid)

Gazzetta team
Ανεβάζει στροφές ο Άγιαξ (vid)

bet365

Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις για τον Άγιαξ με τον αντίπαλο του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ να περνάει από την έδρα των Γκο Αχέντ Ίγκλς επικρατώντας με 3-0.

Έχοντας μείνει πίσω στον βαθμολογικό πίνακα ο Άγιαξ δεν είχε περιθώρια για στραβοπατήματα. Έτσι πήγε στην έδρα των Γκο Αχέντ Ίγκλς και παίζοντας σοβαρά πήρε την άνετη νίκη με 3-0 μειώνοντας στους πέντε την διαφορά από την κορυφή.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της και έφτασε με άνεση στο τρίποντο. Πρόσωπο της αναμέτρησης ο Κλάασεν που πέτυχε δύο γκολ και ουσιαστικά έδωσε τέλος στο ματς.

Αρχικά άνοιξε το σκορ στο 24' για να κάνει το 0-2 στο 35', αποτέλεσμα με το οποίο τελείωσε το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο 62' να κάνουν το 0-3 με τον Γκούντελι και ουσιαστικά να δώσουν τέλος στο ματς, κάνοντας στην συνέχεια συντήρηση δυνάμεων. Με τη νίκη αυτή ο Άγιαξ έφτασε τους 7 βαθμούς, με την Φέγενορτντ να είναι στην κορυφή με 12 και την Αϊντχόφεν να ακολουθεί με 10.

Άγιαξ: Ονάνα, Φέλτμαν, Βιέργκερβερ, Ντάικς, Ρίντεβαλντ, Σάντσες (46' Βέστερμαν), Γκούντελι, Κλάασεν, Τραορέ, Γιουνές (79' Σίνγκραβεν), Ντόλμπεργκ (67’ Κασιέρα).

 

Τελευταία Νέα