Ιντερ - Παλέρμο 1-1

Ιντερ - Παλέρμο 1-1

bet365

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Κιέβο, η Ιντερ δεν νίκησε ούτε την Παλέρμο με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο Meazza.

Οι Nerazzurri παρουσίασαν τον Ζοάο Μάριο, όμως δεν κατάφεραν να πάρουν την πρώτη νίκη στη φετινή Serie A αφού χρειάστηκε να ισοφαρίσουν με τον Ικάρντι για να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό, κόντρα σε μια ομάδα που δεν την έχει νικήσει ποτέ στο Μιλάνο. Το 4-3-3 επέλεξε ο Φρανκ Ντε Μπουρ, όμως και πάλι το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό.

Μόλις στο 7' ο Γκολντανίγκα βρέθηκε κοντά στο 0-1 για τους Σικελούς όμως με προβολή έστειλε την μπάλα έξω και ο κόσμος δεν άργησε να γκρινιάξει για την έλλειψη επιθετικού παιχνιδιού. Ο Μεδέλ έκανε καλό σουτ αλλά ο Αντέλκοβιτς έκοψε πάνω στη γραμμή και ο Ικάρντι δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την πάσα του Πέρισιτς. Για την Παλέρμο είχε καλή στιγμή ο Χίλεμαρκ με σουτ άουτ από το ημικύκλιο και ο Μεδέλ σούταρε επίσης έξω.

Οι Rosanero πήραν το προβάδισμα στο ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 48' ο Ρισπόλι έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στον Σαντόν και ξεγέλασε τον Χαντάνοβιτς για το 0-1. Ο Πέρισιτς έστειλε κεφαλιά στον Πόσαβετς, για να χάσουν οι φιλοξενούμενοι τον Κουάισον με τραυματισμό, ενώ Μεδέλ και Ντ' Αμπρόζιο απείλησαν χωρίς αποτέλεσμα στη συνέχεια. Ο Ντε Μπουρ έκανε την πρώτη του αλλαγή στο 68' με τον Καντρέβα και τον 19χρονο αριστερό μπακ, Σένα Μιανγκ, να μπαίνουν αντί των Πέρισιτς-Σαντόν.

Ο Ικάρντι έπιασε στο 70' κεφαλιά μόνος του και... συγχώρεσε, όμως δεν έγινε το ίδιο στο 72' όταν όντας ξανά μόνος ύστερα από τη σέντρα του Καντρέβα από δεξιά, νίκησε τον Πόσαβετς με νέα κεφαλιά (1-1). Η Ιντερ πίεσε στο τελευταίο κομμάτι του ματς για την ανατροπή, όμως πέρα από τις ευκαιρίες με τον Μουρίγιο και τον Καντρέβα δεν δημιούργησε κάτι αξιόλογο και μοιραία πέταξε εκ νέου βαθμούς.

Ιντερ (Φρανκ Ντε Μπουρ): Χαντάνοβιτς, Μιράντα, Μουρίγιο, Σαντόν (68' Μιανγκ), Ντ' Αμπρόζιο, Μπανέγα, Μεδέλ, Κοντογκμπιά, Πέρισιτς (68' Καντρέβα), Εντερ, Ικάρντι.

Παλέρμο (Ντάβιντε Μπαλαρντίνι): Πόσαβετς, Βιτιέλο, Γκολντανίγκα, Αντέλκοβιτς (85' Τσιόνεκ), Ρισπόλι, Αλεεσάμι, Γκάτσι, Τσότσεβ, Χίλεμαρκ, Νεστορόβσκι (76' Μπάλογκ), Κουάισον (55' Σαλάι).

 

SERIE A Τελευταία Νέα