Γκουαρδιόλα για το... 100%

Gazzetta team
Γκουαρδιόλα για το... 100%

bet365

Η Σίτι φιλοξενεί τη Γουέστ Χαμ, ο Αγουέρο θέλει να συνεχίσει το δικό του... πάρτι και ο Πεπ το ρεκόρ του! Μεγάλα ντέρμπι σε Ισπανία και Γαλλία.

Θα κρατήσει το 100% επιτυχίας με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της η Σίτι; Αντίπαλός της η Γουέστ Χαμ που καλείται να ξεπεράσει το κάζο του ευρωπαϊκού αποκλεισμού! Στο πλευρό της Μάντστεστερ η παράδοση, αφού στα δέκα τελευταία εντός με τα Σφυριά έχει μόλις μια ήττα, αλλά και οκτώ νίκες. Στο 1.70 προσφέρεται η νίκη των γηπεδούχων από το ημίχρονο! Ο Σέρχιο Αγουέρο άρχισε δυνατά τη σεζόν, όμως είναι εντυπωσιακός και κόντρα στα Σφυριά, αφού έχει συμμετάσχει σε οκτώ γκολ στα τελευταία επτά ματς στην Premier League, έχοντας έξι γκολ και δυο ασίστ. Να σκοράρει σήμερα το πρώτο γκολ τιμάται στο 3.30! Η Γουέστ Χαμ έχει σκοράρει σε 15 σερί ματς του πρωταθλήματος, ρεκόρ για τη διοργάνωση, με το G.G. να είναι στο 1.85! Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει το 3 στα 3 ενώ έχει χάσει μόλις 8 ματς σε 128 παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας και 110 νίκες!!!

Bιγιαρεάλ - Σεβίλλη σε ένα μεγάλο ντέρμπι! Η παράδοση πάντως γέρνει... ελαφρά προς τα κίτρινα υποβρύχια, που έχουν πέντε νίκες, αλλά και τέσσερις ήττες στα 14 ματς στο Μαδριγάλ! Στο 2.55 ο άσος, στο 3.40 η ισοπαλία και στο 2.80 το διπλό! Oι γηπεδούχοι καλούνται να αφήσουν πίσω τους τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Μονακό, αλλά και την ισοπαλία της πρεμιέρας 1-1 στη Γρανάδα. Αντίθετα, η Σεβίλλη σε μια απίθανη πρεμιέρα κέρδισε την Εσπανιόλ με 6-4, με τον Ρομπέρτο να... στερεί από τους Σεβιγιάνους 3-4 γκολ ακόμα. Το Over 2.5 τιμάται στο 1.80, ενώ το g.g. είναι στο 1.61. Βέβαια, τα 11 από τα 12 περσινά τελευταία εντός της Βιγιαρεάλ συνοδεύτηκαν από Ν.G. που θα το βρούμε στο 2.15!

Μονακό - Παρί και οι Μονεγάσκοι πανηγυρίζουν την είσοδό τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ! Είναι το πρώτο μεγάλο ντέρμπι για τους Παριζιάνους, ενώ στο συγκεκριμένο γήπεδο μπορεί να μην έχουν ηττηθεί στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις, αλλά στις τρεις δεν κέρδισαν, με την ισοπαλία να είναι στο 3.75! Πάντως, η Μονακό σκοράρει σερί στα 18 τελευταία εντός έδρας ματς, με το G.G να τιμάται στο 1.80. Την τελευταία φορά που δε βρήκε δίχτυα ήταν απέναντι στην Παρί, όταν και ηττήθηκε 3-0!

 

Τελευταία Νέα