Προς ΑΠΟΕΛ ο Κλωναρίδης

Προς ΑΠΟΕΛ ο Κλωναρίδης

Gazzetta team
Προς ΑΠΟΕΛ ο Κλωναρίδης

bet365

Η μεταγραφή στην Λόκερεν έχει χαλάσει και πλέον ο ΑΠΟΕΛ εμφανίζεται να είναι ο πιθανότερος προορισμός του ομογενή επιθετικού.

Πριν από μερικές ημέρες όλα έδειχναν οτι ο Κλωναρίδης θα συνέχιζε την καριέρα του στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στην Λόκερεν. Ωστόσο ένα θέμα που παρουσιάστηκε με τους μάνατζερ που διεκδικούσαν τα δικαιώματά του, χάλασαν την μεταγραφή και έτσι ο ομογενής μεσοεπιθετικός αναγκάστηκε να αναζητήσει νέο προορισμό.

Αυτός πιθανότατα είναι ο ΑΠΟΕΛ. Η Κυπριακή ομάδα έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του και όλα δείχνουν οτι σύντομα θα υπάρξει συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την παραχώρησή του. Η εξέλιξη αυτή παράλληλα, θα σηματοδοτήσει εξελίξεις και στην περίπτωση του Εμποκού.

Θυμίζουμε πάντως πως οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει δύο προτάσεις για ανανέωση του συμβολαίου του, όμως δεν έγιναν δεκτές καθώς ο παίκτης θεωρεί οτι με τον Αντρέα Στραματσόνι δεν πρόκειται να πάρει ευκαιρίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα