Και τώρα ο Νιλμάρ αποφασίζει!

Και τώρα ο Νιλμάρ αποφασίζει!

Και τώρα ο Νιλμάρ αποφασίζει!

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την υπέρβαση για τον Νιλμάρ και πλέον ο Βραζιλιάνος καλείται να αποφασίσει αν θα κάτσει πάνω στο συμβόλαιό του ή θα προτιμήσει να πάει σε μια ομάδα που θα του δώσει τη δυνατότητα να επανέλθει στον... αφρό.

Στο θέμα του Νιλμάρ έχουν προκύψει δυσκολίες, μιας κι οι Άραβες δεν τον ικανοποιούν οικονομικά δίνοντάς του τα χρήματα που του οφείλουν αλλά κι αυτά που είναι να πάρει.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έχει κάνει την κίνησή του και περιμένει να δει τι θα αποφασίσει ο παίκτη. Δηλαδή, τι θα επιλέξει μεταξύ των χρημάτων και του να παίξει μπάλα σε μια ομάδα που του δίνει τη δυνατότητα να θυμίσει στην Ευρώπη το όνομά του, παίρνοντας και αρκετά χρήματα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, σύμφωνα με το «Γαύρο» του προσφέρουν συμβόλαιο 1+1 με 1.500.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ του καλύπτουν και 400.00 ευρώ από τα χρήματα που είναι να του δώσει η Αλ Νασρ. Φανταστείτε για τι ποσό μιλάμε όταν μαζί με την εφορία αυτό θα ξεπεράσει τα 3.000.000 ευρώ! 

Η μπάλα έχει στρωθεί στα πόδια του Βραζιλιάνου από τους πρωταθλητές Ελλάδας και μένει να δούμε αν θα σκοράρει, όπως γνωρίζει πολύ καλά ή θα στείλει την μπάλα... έξω από το γήπεδο. Θυμίζουμε ότι η διοίκηση της ομάδας του τον έχει στείλει να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα, οπότε ο 32χρονος θα έχει μια εντελώς χαμένη χρονιά. Αν γι αυτόν προτεραιότητα έχει η καριέρα του, τότε ο Ολυμπιακός θα αποτελέσει την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Best of internet