Τιοτέ: «Προτιμώ Ολυμπιακό από Γαλατασαράι»

Τιοτέ: «Προτιμώ Ολυμπιακό από Γαλατασαράι»

Gazzetta team
Τιοτέ: «Προτιμώ Ολυμπιακό από Γαλατασαράι»

bet365

Η περίπτωση του Τεΐκ Τιοτέ μόνο εύκολη δεν είναι για τον Ολυμπιακό, μιας κι η Γαλατασαράι έχει μπει σφήνα για την απόκτησή του αλλά ο παίκτης έχει διαμηνύσει ότι προτιμά να πιάσει Λιμάνι από το να πάει στην Τουρκία.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της πώλησης του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στην Φιορεντίνα ή την Μπέτις, για να προχωρήσουν στην άμεση αντικατάστασή του.

Ο νούμερο ένα στόχος είναι ο Τεΐκ Τιοτέ της Νιούκαστλ, για τον οποίο όμως αν και υπήρχε απόλυτη σιγουριά για τον ερχομό του στο Λιμάνι, το θέμα έγινε πιο δύσκολο από τη στιγμή που μπήκε στο κυνήγι της απόκτησής του κι η Γαλατασαράι.

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο «Γαύρος» ο παίκτης έχει πει στον Φρανσουά Μοντέστο ότι προτιμά να γίνει ερυθρόλευκος από το να μετακομίσει στην Πόλη για την «τσιμ μπομ». Παράλληλα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως τα μάτια των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι στραμμένα και σε μια ακόμη περίπτωση από την Ακτή Ελεφαντοστού και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για τους δύο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα