Δυνατά για Αγιού ο Ολυμπιακός (vids)

Δυνατά για Αγιού ο Ολυμπιακός (vids)

Gazzetta team
Δυνατά για Αγιού ο Ολυμπιακός (vids)

bet365

Ο Όσκαρ Καρντόσο απομακρύνεται από το Λιμάνι κι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ως πρώτο στόχο αυτή τη στιγμή τον Τζόρνταν Αγιού.

Ο Τζόρνταν Αγιού είναι αυτή τη στιγμή ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού για την επίθεση, σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα. Ο Γκανέζος διεθνής επιθετικός που έχει απασχολήσει ξανά το Λιμάνι, μάλιστα, φέρεται να είναι έτοιμος να ντυθεί στα ερυθρόλευκα αφήνοντας την Άστον Βίλα από το 2015 όπου και βρίσκεται στην ομάδα.

Ο «Γαύρος» γράφει πως το ενδιαφέρον για τον 25χρονο επιθετικό έχει αναθερμανθεί και πως υπάρχουν συνομιλίες με την Αγγλία, με τη μεταγραφή να είναι πιο πιο κοντά από ποτέ για να ολοκληρωθεί. Το συμβόλαιό του με την Βίλα εκπνέει το 2020 αλλά το γεγονός ότι η ομάδα αγωνίζεται πια στην Chmampionship κάνει την έξοδό του από το σύλλογο πιο εύκολη.

Όσο για το ποιος είναι;

Μιλάμε για έναν παίκτη που αγωνίστηκε για έξι χρόνια στις ακαδημίες της Λιόν Duchere και μετά έγινε παιδί της Μαρσέιγ. Αφού... έγινε άντρας μέσω των ακαδημιών από το 2006 μέχρι το 2009, φόρεσε τη φανέλα της πρώτης ομάδας μέχρι το 2014.

Αγωνίστηκε δανεικός στη Σοσό, μετά έπαιξε για μια χρονιά στη Λοριάν και από το 2015 είναι παίκτης της Άστον Βίλα, με την οποία πέρυσι σε 37 ματς σκόαραρε επτά φορές και είχε μία ασίστ.

Με την εθνική Γκάνας είναι παίκτης από το 2010, όπου σε 37 ματς έχει σκοράρει 12 φορές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα