«Αποθεώνει» Κεντίρα ο Αλέγκρι

Gazzetta team
«Αποθεώνει» Κεντίρα ο Αλέγκρι

bet365

Ο Ιταλός τεχνικός της Γιουβέντους επεφύλασσε κολακευτικούς χαρακτηρισμούς για τον Γερμανό μέσο της ομάδας του, που μετρά δυο γκολ στους ισάριθμους πρώτους αγώνες της Serie A φέτος.

Μετά το γκολ στο ντέρμπι με τη Φιορεντίνα, στην πρεμιέρα του ιταλικού πρωταθλήματος, ήρθε άλλο ένα καθοριστικό τέρμα του Σάμι Κεντίρα απέναντι στη Λάτσιο, χάρη στο οποίο η «Μεγάλη Κυρία» έφυγε νικήτρια απ' το Ολίμπικο το Σάββατο (27/8), κάνοντας το 2Χ2.

Μιλώντας στο Sky Sport Italia μετά το ματς, ο Μάξι Αλέγκρι δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για τη φόρμα του διεθνούς Γερμανού μέσου, που πλέον ανταποκρίνεται καλύτερα σε όσα απαιτεί ο ίδιος.

«Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, όπως άλλωστε όλοι μας οι παίκτες. Είναι σπουδαίος παίκτης, λίγοι έχουν τη δύναμή του», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Κεντίρα ο Ιταλός προπονητής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα