«Προκαλεί» τον Λεβαντόφσκι ο Ομπαμεγιάνγκ

Gazzetta team
«Προκαλεί» τον Λεβαντόφσκι ο Ομπαμεγιάνγκ

bet365

Ο Πιέρ - Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ξεκίνησε «ζεστός» τη σεζόν στη Μπουντεσλίγκα και εξέφρασε την διάθεσή του να κοντραριστεί ως το τέλος με τον Ρόμπερτ Λεβαντίφσκι για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος.

Με δυο γκολ απέναντι στη Μάιντς στη «Signal Iduna Arena», ο Γκαμπονέζος σέντερ φορ της Ντόρτμουντ πανηγύρισε μαζί με τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς της ομάδας το καλό «ποδαρικό» στη νέα σεζόν με 2-1.

Ερωτώμενος μετά το τέλος του αγώνα απ' τους δημοσιογράφους, ο Ομπαμεγιάνγκ εμφανίστηκε χαρούμενος για τα δυο γκολ και υπογράμμισε πως θέλει να αποτελούν μόνο την αρχή των φετινών του κατορθωμάτων με τη φανέλα των Βεστφαλών.

«Πρέπει να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι σήμερα, λόγω και του καιρού και της ζέστης, όμως καταφέραμε να ξεκινήσουμε με νίκη τη σεζόν. Είμαι χαρούμενος».

Για την πορεία του προς τις πρώτες θέσεις των σκόρερ της Μπουντεσλίγκα μάλιστα, αναφέρθηκε στον Πολωνό φορ της Μπάγερν Μονάχου, που επίσης ξεκίνησε «δυνατά» τη σεζόν, με χατ-τρικ απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης το βράδυ της Παρασκευής (26/8), με τον οποίο είναι εξαιρετικοί φίλοι, όπως φαίνεται κι απ' το σχετικό πείραγμα στο twitter: «Αισθάνομαι όμορφα αυτή τη στιγμή. Ελπίζω να μπορέσουμε να κοντραριστούμε μέχρι τέλους με τον Ρόμπερτ για την πρωτιά»!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα