Ξανά «γκέλα» η Ατλέτικο!

Gazzetta team
Ξανά «γκέλα» η Ατλέτικο!

bet365

Με το «αριστερό» έχει μπει στη φετινή La Liga η Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού μετά την ισοπαλία με την Αλαβές δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τη Λεγκάνες, μένοντας δίχως νίκη στη σεζόν.

Οι Μαδριλένοι αδυνατούν να βρουν ρυθμό στη φετινή σεζόν, μένοντας για δεύτερη αγωνιστική μακριά απ' τη νίκη και χάνοντας «έδαφος» με το καλημέρα του πρωταθλήματος.

Η κατοχή (59%) υποδηλώνει τη σχετική κυριαρχία της Ατλέτικο, που είχε το «πάνω χέρι» απέναντι στην έδρα των νεοφώτιστων, όμως η φτωχή επιθετική της παραγωγικότητα, με μόλις 2 σουτ στην εστία και 3 εκτός, δεν ήταν αντίστοιχη της ποιότητας των παικτών της, που «φλυαρούσαν» και αδυνατούσαν κατά τ' άλλα να απειλήσουν. Ο Τόρες έχασε σπουδαία ευκαιρία στις καθυστερήσεις, με κεφαλιά απ' τη μικρή περιοχή, όμως ο Σεράντες μπόρεσε να μπλοκάρει.

Απ' την πλευρά της, η Λεγκάνες έκανε ό,τι ήταν απαραίτητο, ώστε να πάρει έναν ανέλπιστο σχετικά βαθμό, απέναντι σε μια απ' τις ισχυρότερες ομάδες του πρωταθλήματος και να φτάσει τους 4 βαθμούς, μετά τη νίκη επί της Θέλτα στο Βίγκο στην πρώτη αγωνιστική!

Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε φαίνεται πως δεν έχει βρει ακόμα τα «πατήματά» της, παρότι οι αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με πέρυσι εντοπίζονται μόνο στην προσθήκη του Κέβιν Γκαμεϊρό. Σε κάθε περίπτωση, οι «ροχιμπλάνκος» δεν θυμίζουν το σύνολο που πέρυσι έφτασε ως τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αντιμετωπίζοντας μεγάλα προβλήματα στο σκοράρισμα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα