Νάπολι - Μίλαν 4-2

Φώτης Καρακούσης
Νάπολι - Μίλαν 4-2

bet365

Έξι γκολ, δύο αποβολές και ένα εκπληκτικό τέλος στο ματς! Η Νάπολι ήταν η μεγάλη νικήτρια απέναντι στη Μίλαν, με τον Μίλικ να σκοράρει δις στην πρώτη του εμφάνιση στο Σαν Πάολο!

Τα πάντα όλα στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Serie A, με τη Νάπολι και τη Μίλαν να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και τους... παρτονοπέι να κερδίζουν με 4-2. Ο αγώνας στον Σαν Πάολο όπως αναφέραμε τα είχε όλα. Είχε πέντε γκολ, είχε δύο αποβολές, είχε δοκάρι, είχε 7 κίτρινες, τραυματισμούς και ένα εκπληκτικό τέλος με τον Ρομανιόλι να βάζει αυτογκόλ με τα χέρια και τον διαιτητή να του δείχνει μόνο κίτρινη αντί για κόκκινη.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος οι Ναπολιτάνοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν με 2-0. Με τον Ιγκουαΐν να είχε λατρευτεί όσο ελάχιστοι στον Σαν Πάολο, ο Αρκάντιους Μίλικ μόνο εύκολο έργο δεν έχει προκειμένου να δείξει πως μπορεί να το αντικαταστήσει επάξια. Ο Πολωνός όμως με το καλημέρα κέρδισε τον κόσμο, που φώναξε πολλές φορές ρυθμικά το όνομά του. Τις δύο από αυτές για τα ισάριθμα τέρματα που πέτυχε στο πρώτο μέρος και τα οποία άνοιξαν το δρόμο στους Παρτονοπέι για τη νίκη. Αρχικά άνοιξε το σκορ στο 18' και έκανε το 2-0 στο 33'.

Η Μίλαν στο δεύτερο μέρος πήγε να κάνει την μεγάλη ανατροπή και αρχικά κατάφερε να μειώσει με τον Νιάνγκ στο 51' και να ισοφαρίσει με τον Σούσο στο 55'. Εκεί όμως που έδειχνε έτοιμη ακόμα και για τη νίκη ήρθε η αποβολή του Κούτσκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, έγινε και το 3-2 από τον Καγιεχόν στο 74' και όλα τελείωσαν. Οι γηπεδούχοι ωστόσο δεν έμειναν στο 3-2 και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων είδαν τον Ρομανιόλι με αυτογκόλ να κάνει το 4-2 και να δίνει διαστάσεις στη νίκη τους.

Αυτό ήταν και το πρώτο τρίποντο για τη Νάπολι, καθώς στην πρεμιέρα είχε αναδειχθεί ισόπαλη με 2-2 στο εκτός έδρας ματς με την Πεσκάρα, ενώ η Μίλαν μετά το 3-2 επί της Τορίνο, γνώρισε την ήττα, παρότι η αλήθεια είναι πως το πάλεψε και με το παραπάνω.

Νάπολι (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Αλμπιόλ (89’ Κίρικες), Κουλιμπαλί, Χισάι, Γκουλάμ, Χάμσικ, Ααλν (73’ Ζιενλίνσκι), Ζορζίνιο, Μέρτενς (78’ Ινσίνιε), Καγιεχόν, Μίλικι.

Μίλαν (Βιντσέντζο Μοντέλα): Ντοναρούμα, Αμπάτε (80’ Καλάμπρια), Ντε Σίλιο, Ρομανιόλι, Γκόμες, Μοντολίβο, Κούτσκα, Μποναβεντούρα, Σούσο (86’ Λαπαντούλα), Νιανγκ, Μπάκα (80’ Σόσα).

 

SERIE A Τελευταία Νέα