Ξάνθη - Αιγινιακός 1-1

Νίκος Τσιώκος
Ξάνθη - Αιγινιακός 1-1

bet365

Η Ξάνθη είχε φάσεις, ήταν καλύτερη, αλλά έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον Αιγινιακό σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στα Πηγάδια.

Το ένα από τα δύο φιλικά της παιχνίδια εντός του Σαββατοκύριακου έδωσε το Σάββατο (27/8) η Ξάνθη, που υποδέχτηκε τον Αιγινιακό στα Πηγάδια. Οι ακρίτες ήταν καλύτεροι και είχαν φάσεις, όμως έμειναν στο ισόπαλο 1-1 με την ομάδα του Αιγινίου.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα με τον Ράνο στο 3' με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ το σουτ του Κώστα από το ύψος της μεγάλης περιοχής σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Τόλιου στο 17'. Ο Νιέτο δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα δύο φορές και στο 29' ο Γκατζολάρι πλάσαρε για την ισοφάριση των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη δεν έγιναν και πολλά πράγματα, με την καλύτερη στιγμή να είναι αυτή του Αιγινιακού στο 87', όταν ο Ζαρόπουλος έκανε εκπληκτική απόκρουση στο σουτ του Γκούρτσα. Έτσι, το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μη χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες του, αφού όσοι δεν αγωνίστηκαν σήμερα θα παίξουν κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κυριακή (28/8).

Οι συνθέσεις

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Κολλαράς (53' Ορφανίδης Λ.), Λισγάρας, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ορφανίδης Π., Βασιλακάκης, Νιέτο (58' Μελιόπουλος), Μελισσόπουλος, Κώστας, Ράνος.

Αιγινιακός (Αμανατίδης): Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Μουτσαφτσκίβσκι, Παπουτσογιαννόπουλος, Πατράλης, Ζούρκος, Γκούρτσας, Φασίδης, Ζγκούρι, Γκατζολάρι.

Έπαιξαν και οι: Πασαλίδης, Καρακώστας, Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Κυζιρίδης, Ρενεέλοφ, Παντεκίδης, Μουκίδης, Ποσίνκοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα