ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ 3-3

Νίκος Τσιώκος
ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ 3-3

bet365

Σ' ένα ματς με τρία πέναλτι ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχτηκε ισόπαλος 3-3 με την ΑΕΛ, με τους Βιδάλ και Μαμπουλού να δείχνουν πολύ καλά στοιχεία από πλευράς «Άγιαξ». Ξεχώρισαν οι Βαρέλα, Ναζλίδης από τους «βυσσινί».

Σ' ένα μέτριο έως κακό παιχνίδι, το οποίο είχε τρία πέναλτι, ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχτηκε ισόπαλος 3-3 με την ΑΕΛ στους Ζωσιμάδες. Το σκορ άνοιξε στο 18' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ακόστα, αφού ο Φάρκας ανέτρεψε τον Γιάκο μέσα στην περιοχή, ενώ στο 25' ήταν σειρά των φιλοξενούμενων να βρεθούν στην άσπρη βούλα, με τον Ναζλίδη να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια.

Ωστόσο, στο 33' είχαμε και δεύτερο πέναλτι για τους «βυσσινί», με τον Βαρέλα να βρίσκεται στο έδαφος και τον ίδιο παίκτη να ευστοχεί για το 1-2 των Θεσσαλών στο αμέσως επόμενο λεπτό. Στο 42' η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ, με τον Ναζλίδη (μαζί με τον Βαρέλα ξεχώρισαν από πλευράς ΑΕΛ) να αποφεύγει ωραία τον Μπέριο και με δυνατό πλασέ να γράφει το 1-3 υπέρ του συλλόγου της Λάρισας.

Στην επανάληψη ο «Άγιαξ» παρουσιάστηκε καλύτερος, ειδικά μετά την είσοδο των Βιδάλ και Μαμπουλού. Οι δυο τους ήταν οι πρωταγωνιστές στη φάση του 67', όταν δεύτερος γύρισε την μπάλα και ο πρώτος με σουτ από το ύψος της περιοχής την έστειλε στα δίχτυα για να μειώσει σε 2-3. Στο 74' ο Γιάκος έδωσε ωραία στον Μαμπουλού και αυτός πλάσαρε αυτή τη φορά για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή στο φινάλε του αγώνα. Ο Περιστερίδης μπλόκαρε το σουτ του Καπού στο 84', τη στιγμή που ο Ντεγκρά απέκρουσε δύσκολα την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βιδάλ και οι Φερφελής, Μαμπουλού δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα στο 90'.

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης (46' Περιστερίδης), Καρανίκας (35' Μπουκουβάλας), Ναδάλες (46' Κούτρης), Μιχαήλ (46' Σκόνδρας), Μπέριος (78' Μαυροπάνος), Κοζορώνης (57' Βιδάλ), Τζημόπουλος, Γαρουφαλιάς (46' Μαμπουλού), Ακόστα (57' Δώνης), Γιάκος (78' Φερφελής), Κόντε (70' Ντόλοβατς).

ΑΕΛ: Ντεγκρά, Ναβάρο (69' Ρέντζας), Γκόλιας, Φάρκας (73' Ουρτάδο), Φατιόν, Ογουσού (54' Μονιάκης), Αναστασόπουλος (73' Καρατάσος), Ναζλίδης (73' Σουλιώτης), Ντέλετιτς (46' Καπός), Βαρέλα (69' Μαρουκάκης), Αβραάμ (62' Λαμπρόπουλος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα