Τι λένε Ουκρανοί και Ισπανοί για Κονοπλιάνκα και ΠΑΟΚ

Τι λένε Ουκρανοί και Ισπανοί για Κονοπλιάνκα και ΠΑΟΚ

Ένα μπαράζ από ισπανικά και ουκρανικά δημοσιεύματα επανέρχονται στο θέμα του Εβγκέν Κονοπλιάνκα, όσο κι αν η πραγματικότητα είναι πολύ δύσκολη για τον ΠΑΟΚ. 

Τι λένε Ουκρανοί και Ισπανοί για Κονοπλιάνκα και ΠΑΟΚ

Υστέρα από την αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, Metrosport, που πρώτη έφερε στην επικαιρότητα το θέμα, σήμερα οι Ουκρανοί αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους, ότι ο συμπατριώτης τους ακραίος της Σεβίλλης δεν νιώθει άνετα με το νέο προπονητή της ομάδας, Χόρχε Σαμπαόλι, ψάχνοντας ενδεχομένως για να φύγει από τη Σεβίλλη.

Σ’ αυτό στέκονται και οι Ισπανοί στα δικά τους σημερινά δημοσιεύματα. Επικαλούμενη το «Tuttomercatoweb.es» η ιστοσελίδα «futbolistos.es» αναφέρει ότι ο Κονοπλιάνκα δεν είναι ικανοποιημένος από το ρόλο του στη Σεβίλλη, λόγω της παρουσίας του Σαμπάολι, πιθανολογώντας (και όχι γνωρίζοντας) πως είναι πιθανόν να θέλει να αλλάξει περιβάλλον.

Μάλιστα υποστηρίζει ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ελπίζει να υπογράψει με τον ΠΑΟΚ για να ξαναγίνει σημαντικός για το κλαμπ στο οποίο ανήκει, αλλά δεν επικαλείται κάποια πηγή ή κάποια τελευταία δήλωση του Ουκρανού ποδοσφαιριστή.

Το σίγουρο είναι ότι όλοι γνωρίζουν πως οι πιθανότητες μιας τέτοιας μεταγραφής δεν είναι με το μέρος του ΠΑΟΚ.

Best of internet