Τι λένε Ουκρανοί και Ισπανοί για Κονοπλιάνκα και ΠΑΟΚ

Τι λένε Ουκρανοί και Ισπανοί για Κονοπλιάνκα και ΠΑΟΚ

Τι λένε Ουκρανοί και Ισπανοί για Κονοπλιάνκα και ΠΑΟΚ

bet365

Ένα μπαράζ από ισπανικά και ουκρανικά δημοσιεύματα επανέρχονται στο θέμα του Εβγκέν Κονοπλιάνκα, όσο κι αν η πραγματικότητα είναι πολύ δύσκολη για τον ΠΑΟΚ.

Υστέρα από την αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, Metrosport, που πρώτη έφερε στην επικαιρότητα το θέμα, σήμερα οι Ουκρανοί αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους, ότι ο συμπατριώτης τους ακραίος της Σεβίλλης δεν νιώθει άνετα με το νέο προπονητή της ομάδας, Χόρχε Σαμπαόλι, ψάχνοντας ενδεχομένως για να φύγει από τη Σεβίλλη.

Σ’ αυτό στέκονται και οι Ισπανοί στα δικά τους σημερινά δημοσιεύματα. Επικαλούμενη το «Tuttomercatoweb.es» η ιστοσελίδα «futbolistos.es» αναφέρει ότι ο Κονοπλιάνκα δεν είναι ικανοποιημένος από το ρόλο του στη Σεβίλλη, λόγω της παρουσίας του Σαμπάολι, πιθανολογώντας (και όχι γνωρίζοντας) πως είναι πιθανόν να θέλει να αλλάξει περιβάλλον.

Μάλιστα υποστηρίζει ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ελπίζει να υπογράψει με τον ΠΑΟΚ για να ξαναγίνει σημαντικός για το κλαμπ στο οποίο ανήκει, αλλά δεν επικαλείται κάποια πηγή ή κάποια τελευταία δήλωση του Ουκρανού ποδοσφαιριστή.

Το σίγουρο είναι ότι όλοι γνωρίζουν πως οι πιθανότητες μιας τέτοιας μεταγραφής δεν είναι με το μέρος του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα