Λάτσιο - Γιουβέντους 0-1

Gazzetta team
Λάτσιο - Γιουβέντους 0-1

bet365

Με τον Σάμι Κεντίρα να σκοράρει ξανά η Γιουβέντους πέρασε από το Olimpico σε βάρος της Λάτσιο (0-1) και έκανε το 2x2.

Συνέχεια στο σερί που τη θέλει να μην χάνει στην έδρα της Λάτσιο από το 2003 έδωσε η Γιουβέντους, που είχε ξανά σκόρερ τον Κεντίρα, σε ένα που στο οποίο στο ξεκίνημά του τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων από τον σεισμό στην Περούτζια.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά, όμως ο Μαρκέτι χρειάστηκε να επέμβει σε προσπάθεια του Ντιμπάλα. Ο Φελίπε Αντερσον επέστρεψε από τους Ολυμπιακούς και έδειξε σε καλή κατάσταση και η σέντρα του κόπηκε από τον Μπενάτια πριν φτάσει στον Ιμόμπιλε. Στο 27' είδαμε για πρώτη φορά time-out στην Ιταλία για να δροσιστούν οι παίκτες αφού έκανε πολλή ζέστη και όταν επέστρεψαν οι Bianconeri είχαν καλές στιγμές με Κεντίρα και Ασαμόα. Για την Λάτσιο, ο Ιμόμπιλε με ατομική ενέργεια δεν κατάφερε να κάνει κάτι καλό και στο 57' η Γιούβε είχε μεγάλη διπλή ευκαιρία με Μάντζουκιτς και Ντιμπάλα.

Οι Τορινέζοι είχαν νέα φάση με το φάουλ του Ντιμπάλα και ο Παρόλο δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της μπάλας στη σέντρα του Ιμόμπιλε. Το 0-1 έγινε στο 66' όταν ο Ντιμπάλα ύψωσε την μπάλα για τον Κεντίρα, η άμυνα της Λάτσιο δεν μπόρεσε να διώξει και ο Γερμανός με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ βρήκε τη γωνία του Μαρκέτι. Στο τελευταία λεπτά η Γιουβέντους δεν είχε πρόβλημα να ελέγξει το ματς και ο Αλέγκρι έδωσε χρόνο συμμετοχής πέρα από τον Ιγουαΐν και στον Κροάτη μεσοεπιθετικό, Μάρκο Πιάτσα.

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντζάγκι): Μαρκέτι, Μπάστα (72' Τζόρτζεβιτς), Ράντου, Ντε Βράι, Μπάστος, Λουκάκου (63' Πατρίκ), Μπίλια, Λούλιτς (59' Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς), Παρόλο, Φελίπε Αντερσον, Ιμόμπιλε.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Αλβες (73' Λιχτστάινερ), Μπενάτια, Μπαρτσάλι, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο, Κεντίρα, Ασαμόα, Λεμινά, Ντιμπάλα (88' Πιάτσα), Μάντζουκιτς (65' Ιγουαΐν).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα