Η... παράδοση παίζει μπάλα!

Gazzetta team
Η... παράδοση παίζει μπάλα!

bet365

Η Ευρώπη παίζει μεγάλη μπάλα και τα ντέρμπι σε Αγγλία και Ιταλία κλέβουν την παράσταση. Με σούπερ παράδοση Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Γιουβέντους!

Τότεναμ – Λίβερπουλ το ντέρμπι της ημέρας στην Premier League, με τoυς Σπερς να...υποφέρουν όταν βλέπουν «κόκκινο»! Αλλωστε, στα επτά τελευταία τους ματς, είτε στο Ανφιλντ είτε στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν, άφησαν στην Τότεναμ πικρή γεύση, καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει να επικρατήσει, μετρώντας πέντε ήττες! Η ομάδα του Ποκετίνο θα σπάσει την κατάρα; Ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 2.45 για τα «σπιρούνια». Στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα των Σπερς, η Λίβερπουλ έφυγε με δύο νίκες, μια ισοπαλία και οκτώ γκολ στο ενεργητικό της, ενώ δεν παραβιάστηκε ποτέ η εστία της, με το no goal να τιμάται στο 2.20, ενώ το διπλό με μηδέν παθητικό, βρίσκεται σε απόδοση 5.00! Οι Κόκκινοι έχουν σκοράρει 19 γκολ στα επτά τελευταία ματς με την Τότεναμ, ενώ έχουν πετύχει 45 γκολ περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο μέσα στο 2016! Στο 1.75 προσφέρεται το Over 2.5! O Xάρι Κέιν πάλι μπήκε αργά, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως δεν έχει πετύχει γκολ τον Αύγουστο. Θα βάλει τέλος σε αυτό το άσχημο σερί; Στο 2.15 να βρει δίχτυα!

Θα κάνει το 3 στα 3 η ομάδα του Μουρίνιο; Χαλ - Γιουνάιτεντ και η νεοφώτιστη έχει κάνει απίθανο ξεκίνημα με δυο νίκες! Η Χαλ έχει χάσει τα δέκα από τα έντεκα τελευταία ραντεβού με τη Μάντσεστερ και δεν κέρδισε ούτε στο άλλο, με το διπλό να τιμάται στο 1.44! Η Μάντσεστερ έχει κερδίσει τις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις στο KC Stadium. Ο Ρούνεϊ έχει σκοράρει επτά γκολ στα πέντε τελευταία στην Premier League κόντρα στη Χαλ, ενώ έχει κανει και τρεις ασίστ. Να σκοράρει απόψε θα το βρούμε στο 2.55. Ζλάταν εσύ σούπερ σταρ, με τον Σουηδό να έχει τρία γκολ στα δυο πρώτα ματς. Μόλις 8 παίκτες έχουν σκοράρει τέσσερα γκολ στις πρώτες τρεις στροφές, ενώ ο Πογκρέμπνιακ είχε πέντε. Στο 3.80 να βρει πρώτος δίχτυα ο Σουηδός φορ.

Nτέρμπι με το... καλημέρα και η Γιουβέντους στο Ολίμπικο για τη ματσάρα με τη Λάτσιο! Σούπερ η Μεγάλη Κυρία στα έντεκα τελευταία, έχοντας 8 νίκες και 3 ισοπαλίες! Πότε ήταν ο τελευταίος άσος των Λατσιάλι; Το 2003! Στο 4.50 η νίκη της Λάτσιο, στο 3.40 η ισοπαλία και στο 1.90 το διπλό! Βέβαια, τα 12 από τα 14 τελευταία είχαν Under, σημείο που θα βρούμε στο 1.57, ενώ τα έξι από τα επτά τελευταία συνοδεύθηκαν από Ν.G. (στο 1.75 να μη σκοράρουν και οι δυο)

 

Τελευταία Νέα