Aγορά φορ με απόφαση Σαββίδη!

Aγορά φορ με απόφαση Σαββίδη!

Aγορά φορ με απόφαση Σαββίδη!

bet365

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Παρασκευής αποχώρησε από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης. Το θέμα της απόκτησης επιθετικού έχει δρομολογηθεί και μπαίνει στην τελική ευθεία του…

Ο ιδιοκτήτης της ασπρόμαυρης ΠΑΕ ολοκλήρωσε ένα κύκλο επαφών με τους συνεργάτες και τα στελέχη της εταιρίας, την ίδια ώρα που ο Λούμπος Μίχελ και ο Βλάνταν Ίβιτς έχουν καταλήξει στον «εκλεκτό» για τη γραμμή κρούσης του «Δικεφάλου».

Οι πρώτες επαφές, ήδη, έχουν γίνει με τον υποψήφιο ποδοσφαιριστή, αλλά στη μέση βρίσκεται η ομάδα του, με την οποία ακόμη δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Ο Σαββίδης «άναψε το πράσινο φως» ακόμη και για την αγορά του ποδοσφαιριστή, πληρώνοντας την ομάδα του, με τον Μίχελ να βρίσκεται στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων σ’ ότι αφορά αρχικά την συμφωνία με την ομάδα.

Με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του πέντε ημέρες μέχρι το φινάλε των μεταγραφών γίνεται αντιληπτό, ότι η μεταγραφή πρέπει να κλείσει άμεσα και το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα να έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές με όλες τις πλευρές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα