Έτοιμη για τα φιλικά η Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Έτοιμη για τα φιλικά η Ξάνθη

bet365

Την τελευταία προπόνηση πριν τα φιλικά με Αιγινιακό και Άρη έκανε την Παρασκευή (26/8) η Ξάνθη.

Δύο φιλικά παιχνίδι θα δώσει εντός του Σαββατοκύριακου θα δώσει η Ξάνθη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει τη δυνατότητα για πολλές δοκιμές. Οι ακρίτες θα υποδεχτούν τον Αιγινιακό στα Πηγάδια το Σάββατο (27/8 18:30) και θα αντιμετωπίσουν τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κυριακή (28/8 19:00).

Ενόψει αυτών, λοιπόν, η τελευταία προπόνηση έγινε την Παρασκευή (26/8), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις προθέρμανσης, πάσινγκ γκέιμ, τακτική, τελειώματα επιθετικών ενεργειών και στημένες φάσεις. Από εκεί και πέρα, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, ώστε να κάνει δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα