Μπάγερν Μονάχου - Βέρντερ Βρέμης 6-0

Gazzetta team
Μπάγερν Μονάχου - Βέρντερ Βρέμης 6-0

bet365

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα η Μπάγερν διέλυσε με 6-0 την Βέρντερ Βρέμης στο Μόναχο στην πρεμιέρα της Bundesliga. Τρία γκολ ο Λεβαντόφσκι, τρεις ασίστ ο Μίλερ.

Σαν Με τον Κάρλο Αντσελότι να γίνεται ο πρώτος προπονητής που κοουτσάρει στα 5 μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης ξεκίνησε η σεζόν των Βαυαρών, που πέρασαν περπατώντας το εμπόδιο της Βέρντερ. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο η Μπάγερν, που είχε βασικό τον Ματς Χούμελς, είχε πάει το σκορ στο 2-0 και αφού είχε δύο δοκάρια, επικράτησε σβηστά με 6-0 στο πρώτο ματς πρωταθλήματος για τη σεζόν 2016-17. Ο Τόμας Μίλερ έδωσε 3 ασίστ και είναι μέσα σε 20 γκολ στα 17 ματς που έχει αγωνιστεί κόντρα στο κλαμπ της Βρέμης. Στον πάγκο της Βέρντερ για 90 λεπτά ήταν ο 25χρονος Ελληνας μέσος, Θανάσης Πέτσος.

Μόλις στο 9 άνοιξε το σκορ όταν ο Λαμ έκανε τη σέντρα από δεξιά, η άμυνα της Βέρντερ απομάκρυνε και ο Τσάμπι Αλόνσο με τρομερό βολέ εκτός περιοχής πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ (1-0). Στο 11' ο Μίλερ νικήθηκε από τον Βίντβαλντ αλλά στο 13' ο Λεβαντόφσκι έφυγε στο ξέφωτο μετά την πάσα του Ριμπερί και νίκησε τον keeper των φιλοξενούμενων για το 2-0. Το σκορ αυτό παρέμεινε για το πρώτο μέρος αν και οι Βαυαροί θα μπορούσαν να έχουν βάλει περισσότερα γκολ. Στο 31' ο Βίντβαλντ σταμάτησε ξανά τον Μίλερ, ο οποίος στο επόμενο λεπτό είχε μακρινό σουτ στο δοκάρι και στη συνέχεια σε κενό τέρμα ο Λέβα έστειλε την μπάλα ψηλά. Στο 39' η Μπάγερν είχε το δεύτερο δοκάρι όταν ύστερα από συνδυασμό Ριμπερί-Μίλερ ο Λεβαντόφσκι έκανε χλιαρό πλασέ, ο Βίντβαλντ απέκρουσε με το πόδι και η μπάλα πήγε στο οριζόντιο. Στο δεύτερο μέρος οι Βαυαροί δεν είχαν λόγο να φορτσάρουν, όμως έστω κι έτσι έβαλαν ακόμα 4 γκολ στην Βέρντερ, που δεν μπόρεσε να έχει παρά υποψίες ευκαιριών.

Στο πρώτο λεπτό του δευτέρου μέρους έγινε το 3-0 όταν ύστερα από κλέψιμο στα δεξιά, ο Μίλερ έκανε τρομερή σέντρα για τον Λεβαντόφσκι που σκόραρε με προβολή. Το επόμενο κομμάτι ήταν... χαλαρό για να επανέλθει η Μπάγερν με ένα ισωπεδωτικό 10λεπτό. Στο 66' ο Λαμ συνδυάστηκε με τον Μίλερ και με πλασέ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 για να κάνει το 5-0 στο 73' ο Ριμπερί με σουτ από το πέναλτι ύστερα από νέα ασίστ του Μίλερ από δεξιά. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Λεβαντόφσκι ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ από το σημείο του πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο Ραφίνια.

Μπάγερν Μονάχου (Κάρλο Αντσελότι): Νόιερ, Λαμ (74' Ραφίνια), Χούμελς, Μαρτίνεθ, Αλάμπα (78' Μπερνάτ), Τσάμπι Αλόνσο (64' Κίμιχ), Τιάγκο, Βιδάλ, Ριμπερί, Μίλερ, Λεβαντόφσκι.

Βέρντερ Βρέμης (Βίκτορ Σκρίπνικ): Βίντβαλντ, Γκέμπρε Σελασιέ, Ντιάν, Σανέ, Καλντιρόλα, Φριτς, Μπάρτελς (88' Τι), Γιαταμπαρέ, Γκρίλιτς (74' Εγκσταϊν), Μπάουερ, Γιόχανσον (64' Στέρνμπεργκ).

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα