Συμφωνία ΑΕΛ για γήπεδο

Συμφωνία ΑΕΛ για γήπεδο

Σε συμφωνία για την υπογραφή σύμβασης ασφάλισης αστικής ευθύνης του AEL FC Arena και γι' άλλη μία με τη Γήπεδο ΑΕ ήρθε η ΑΕΛ. ΓΣ στις 24/9 για ΑΜΚ και εκλογή ΔΣ.

Συμφωνία ΑΕΛ για γήπεδο

Έπειτα από τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, η ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία για την υπογραφή σύμβασης ασφάλισης αστικής ευθύνης του AEL FC Arena και γι' άλλη μία με τη Γήπεδο ΑΕ με συνολικό τίμημα 502 χιλιάδες ευρώ. Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι στις 24/9 θα γίνει Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων με θέματα την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και την εκλογή του ΔΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

Συνεδρίασε το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ και αποφάσισε τα εξής:

1. Την υπογραφή συμβάσεως ασφαλίσεως αστικής ευθύνης του AEL FC ARENA με την εταιρία LLOYD'S την οποία εκπροσωπεί στη Λάρισα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Ανδρέας Λιόντος.

2. Ενέκρινε την υπογραφή συμβάσεως με τη Γήπεδο ΑΕ με το εξής τίμημα:

α) 330.000 ευρώ για τη χρήση όλων των χώρων του γηπέδου και των χώρων που στεγάζονται το ραδιόφωνο, τα γραφεία της ΠΑΕ, η μπουτίκ και του χώρου του μουσείου που θα κατασκευαστεί.

β) 72.000 ευρώ για τη μίσθωση των καφέ και των κυλικείων.

γ) Παραχώρηση στον κ. Πηλαδάκη 10 σουιτών, 10 καρτών διαρκείας και 10 θέσεων parking.

δ) 50.000 ευρώ επιπλέον τίμημα αν η ομάδα μας παραμείνει στην κατηγορία.

ε) Δωρεάν διαφήμιση οποιασδήποτε εταιρίας του κ. Πηλαδάκη στο μανίκι της στολής μας η οποία αποτιμάται σε 50.000 ευρώ.

Όλα τα παραπάνω ποσά συν ΦΠΑ 24%.

Εκτός αυτών η ΠΑΕ αναλαμβάνει την υποχρέωση από την περσινή συμφωνία ύψους 171.000 ευρώ, τα οποία θα καταβάλει 50.000 ευρώ προκαταβολή αμέσως μετά τον 1ο αγώνα του Πρωταθλήματος και τα υπόλοιπα σε 10 μηνιαίες δόσεις. Τα ποσά αυτά έχουν εκχωρηθεί στην Τράπεζα Πειραιώς.

Κατόπιν αυτής της συμφωνίας γίνεται έκκληση προς όλους τους οπαδούς της ΑΕΛ να αγοράσουν κάρτες διαρκείας αλλά και να προσέλθουν στο γήπεδο ώστε αυτή η συμφωνία με τη Γήπεδο ΑΕ να είναι βιώσιμη και στο διηνεκές.

3. Την πλήρωση της κενής θέσεως του Αντιπροέδρου από τον δ/ντή του υποκαταστήματος Λάρισας της εταιρίας "Βλάχος Μονωτική" κ. Βασιλείου Σαμαρά.

4. Τη διενέργεια έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, στις 24/9/2016 και ώρα 12:00, με τα εξής θέματα:

α) Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

β) Εκλογή ΔΣ

γ) Διάφορα θέματα

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου τα μέλη του ΔΣ, κ.κ. Λιόντος, Παλαιοχωρλίδης, Ντελόπουλος και Τάκας, γνωστοποίησαν τη μίσθωση 12 σουιτών, εκ των 26 που έχουν τεθεί στη διάθεση της ΠΑΕ από τη Γήπεδο ΑΕ, και είναι βέβαιο ότι μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος θα έχουν διατεθεί και οι υπόλοιπες σουίτες. Καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να σπεύσουν για την κράτηση των υπολοίπων σουιτών ερχόμενοι σε επικοινωνία με τον δ/ντή marketing της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αποστόλη Νταϊλιάνη.

Best of internet