Αποθεραπεία μετά την πρόκριση

Αποθεραπεία μετά την πρόκριση

Δημήτρης Τομαράς
Αποθεραπεία μετά την πρόκριση

bet365

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ολυμπιακού έκαναν προπόνηση το πρωί της Παρασκευής. Εν αναμονή των εξετάσεων για Πάρντο και Ντε Λα Μπέγια.
Λίγες ώρες μετά την πρόκριση στη φάση των ομίλων του UEFA Europa League, οι παίκτες του Ολυμπιακού επανήλθαν στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και έκαναν προπόνηση. Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν όσοι έπαιξαν στο παιχνίδι κόντρα στην Αρούκα και κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι. Οι Πάρντο και Ντε Λα Μπέγια, οι οποίοι αντιμετώπισαν μυϊκές ενοχλήσεις στο παιχνίδι με την πορτογαλική ομάδα θα επανεξεταστούν, αν και η πρώτη εικόνα - σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Ολυμπιακού - κάνει λόγο για καθαρή κόπωση από την προσπάθεια την ώρα του αγώνα.
Ο Σιόβας, ο Μπουχαλάκης και ο Ελαμπντελαουί έκαναν ατομικό πρόγραμμα, αν και για τον Νορβηγό διεθνή, η επιστροφή του στην ενεργό δράση είναι κοντά και από Δευτέρα αναμένεται να συνεχίσει να προπονείται κανονικά με την ομάδα. Θεραπεία έκανε ο Μανιάτης. Το Σαββατοκύριακο οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν ρεπό, ενώ θυμίζουμε πως επόμενη υποχρέωση είναι το φιλικό της Τετάρτης 31/8 με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, στο Καραϊσκάκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα