«Ο Ελιουνούσι είναι σαν τον Πέδρο»

«Ο Ελιουνούσι είναι σαν τον Πέδρο»

«Ο Ελιουνούσι είναι σαν τον Πέδρο»

bet365

O πρώην συμπαίκτης και φίλος του Ταρίκ Ελιουνούσι στη Φρέντρικσταντ, Άμιν Άσκαρ μιλάει στο gazzetta.gr για τον 29χρονο διεθνή. Σε ποια θέση αποδίδει καλύτερα, οι ήττες στο play-station και το μονίμως χαμογελαστό πρόσωπο!

Ο Αμίν Άσκαρ, ήταν ένα από τα πλέον προβεβλημένα στελέχη της Φρέντρικσταντ στις αρχές της δεκαετίας.

Ο 30χρονος εξτρέμ, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Τουρκία με τη φανέλα της Σανλιούρφασπορ συνεργαζόταν άψογα στον αγωνιστικό χώρο με τον -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- νέο άσο του Ολυμπιακού.

Ο Νορβηγός με καταγωγή από την Αιθιοπία Άμιν Άσκαρ μιλώντας στο gazzetta.gr θυμήθηκε την συνύπαρξη του στους «Αριστοκράτες» της Φρέντρικσταντ με τον Ελιουνούσι, τις κόντρες τους στο Play Station ενώ τόνισε ότι αποδίδει καλύτερα ως δεκάρι και φορ παρά ως εξτρέμ!

«Είναι πρώην συμπαίκτης μου και φίλος εδώ και πολλά χρόνια. Δουλεύει πολύ σκληρά, έχει εξαιρετική φυσική κατάσταση και τρέχει πολύ. Επίσης χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια. Αν μου έλεγες να τον συγκρίνω με κάποιον ποδοσφαιριστή θα σου απαντούσα με τον Πέδρο της Τσέλσι. Αυτό είναι το στιλ του».

Ο Άσκαρ επιμένει πως ο Ελιουνούσι μπορεί να κάνει την διαφορά αρκεί να μην αγωνίζεται από τα άκρα!

«Για μένα η κατάλληλη θέση είναι ως δεκάρι, η ως φορ να βρίσκεται δηλαδή σε κεντρική θέση και να έχει την δυνατότητα να κινείται και στις δύο πλευρές. Όχι εξτρέμ, όπως θα χρειαζόταν να παίξει σε σύστημα 4-3-3. Ο Ελιουνούσι για μένα ταιριάζει στη μέση. Καλύτερα δεκάρι θα έλεγα».

Πως όμως εξηγεί ο πρώην παίκτης της Φρέντρικσταντ και της Μπραν το γεγονός πως ο Ελιουνούσι έχασε την θέση του στην Χόφενχαϊμ;

«Δεν είδα αγώνες του στη Μπουντεσλίγκα. Κυρίως παρακολουθώ ισπανικό και γερμανικό πρωτάθλημα, ως εκ τούτου δεν μπορώ να πω πολλά για το γεγονός πως δεν ήταν το ίδιο αποτελεσματικός στη Χόφενχαϊμ. Είχε όμως τραυματισμούς που τον άφησαν πίσω».

Ο 30χρονος εξτρέμ εμφανίζεται εκφράζει την άποψη πως ο πρώην συμπαίκτης του θα καταφέρει να διακριθεί στον Ολυμπιακό.

«Ελπίζω πως θα τα καταφέρει στον Ολυμπιακό. Όπως προείπα είναι ένας έντιμος παίκτης που τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδια. Δεν ξέρω πολλά για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο αν και ο φίλος μου ο Λούα Λούα μου έχει πει τα καλύτερα λόγια για την παρουσία του εκεί. Πρόκειται για μία νέα μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του και πιστεύω πως θα ανταποκριθεί».

Ο Άσκαρ χαρακτηρίζει ως ευχάριστο και χαρούμενο τύπο τον Νορβηγό διεθνή, ωστόσο επισημαίνει ένα ελάττωμα του. Δεν είναι ανταγωνιστικός στο Play-Station!

«Είναι ένα ευχάριστο παιδί, αλλά έχει ένα ελάττωμα. Δεν είναι καλός στο Play-Station. Είναι ένας κοινωνικός τύπος, μονίμως χαμογελαστός και χαρούμενος. Νομίζω είναι ευχάριστο για τον Ολυμπιακό να βάζει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή που δεν δημιουργεί προβλήματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα