Γιαννίκος: «Κλήρωση χωρίς δυσκολίες»

Γιαννίκος: «Κλήρωση χωρίς δυσκολίες»

Gazzetta team
Γιαννίκος: «Κλήρωση χωρίς δυσκολίες»

bet365

Δεν φόβισε τον Ολυμπιακό η κλήρωση στον όμιλο του Europa League όπως είπε από το Μονακό ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Θόδωρος Γιαννίκος.

O κ. Γιαννίκος είπε: «Είναι μια βατή κλήρωση, δεν παρουσιάζει πολύ μεγάλες ομάδες με μεγάλες δυσκολίες, αλλά πρόκειται για σοβαρούς συλλόγους με οργάνωση. Ο ΑΠΟΕΛ είναι κοντά, είναι σχεδόν ελληνική ομάδα, έχουμε επαφές και παρακολουθείται το πρωτάθλημα της Κύπρου. Το πρωτάθλημα του Καζακστάν δεν το παρακολουθούμε, αλλά θα έχουμε εικόνα από όλες τις ομάδες», τόνισε.

Όσο για το αν ο Ολυμπιακός έχει χρόνο για να παρουσιαστεί όπως πρέπει στους ομίλους του Europa League, είπε: «Έχουμε και χρόνο και δυνατότητες».

Αναλυτικά:

-Το σχόλιό του για την κλήρωση: «Είναι μία βατή κλήρωση. Δεν είναι κάτι το οποίο παρουσιάζει πολύ μεγάλες ομάδες με πολύ μεγάλες δυσκολίες. Δεν είναι και ασήμαντες ομάδες, είναι αρκετά σοβαρές ομάδες έχουν και καλή οργάνωση και καλή ιστορία. Είναι μία σοβαρή βατή κλήρωση. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο το οποίο θα πρέπει κάποιος να σημειώσει».
-Για τους αντιπάλους στον όμιλο του Ολυμπιακού: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι κοντά, είναι μία ελληνική ομάδα στην Κύπρο. Έχουμε επαφές και παρακολουθείτε το πρωτάθλημα της Κύπρου από πολλούς από εμάς. Το πρωτάθλημα του Καζακστάν δεν νομίζω ότι το παρακολουθεί κανένας από εμάς, αλλά νομίζω ότι είναι ευκαιρία να το μάθουμε».
-Για το ότι ο Ολυμπιακός έχει χρόνο να βελτιωθεί και να ενισχυθεί μέχρι την έναρξη των ομίλων: «Έχουμε και χρόνο και δυνατότητες».
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα