Συμφώνησαν Ζιλμπέρτο και Στραματσόνι

Συμφώνησαν Ζιλμπέρτο και Στραματσόνι

Gazzetta team
Συμφώνησαν Ζιλμπέρτο και Στραματσόνι

bet365

Ως ισορροπημένο χαρακτήρισαν τον όμιλο του Παναθηναϊκού, τόσο ο Αντρέα Στραματσόνι, όσο και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, με τον Ιταλό να χτυπάει... καμπανάκι στους αντιπάλους.

«Ισορροπημένος όμιλος». Αυτός ήταν ο κοινός παρανομαστής των σχολίων που έκαναν ο Αντρέα Στραματσόνι και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, με την ολοκλήρωση της κλήρωσης στο Μονακό.

«Είναι ισορροπημένος όμιλος, δεν είναι εύκολος. Όλοι μπορούν να χάσουν βαθμούς με όλους. Αυτό είναι υπέρ μας γιατί δεν είμαστε φαβορί», είπε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος όταν του επισημάνθηκε οτι δυσφόρησε με την Θέλτα, δήλωσε: «Η Θέλτα έκανε σούπερ σεζόν στην Ισπανία. Δυστυχώς ήταν στο τρίτο γκρουπ. Τόσο ο Άγιαξ με την Στανταρ, όσο και εμείς όμως, είμαστε καλές ομάδες. Οπότε αυτό σημαίνει οτι δεν χρειάζεται να ανησυχούμε μόνο εμείς, αλλά και οι αντίπαλοί μας».

Τέλος αναφορικά με τις πιθανότητες, τόνισε: «Θα πρέπει να δούμε το πρόγραμμα. Ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε πρώτα και που. Αν παίξουμε δηλαδή εντός...».

Από την πλευρά του ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, είπε: «Είναι ένα πολυ περίεργο και ισορροπημένο γκρουπ, με δύσκολους αντιπάλους. Σε κάθε περίπτωση θα κάνουμε για να προκριθούμε. Πιθανότητες είναι νωρίς για να δώσουμε , έχουν όλες οι ομάδες 25% και όλες θα κάνουν την προσπάθεια τους».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα