«Καλή τεχνική, γρήγορος αλλά... σοφτ ο Ελιουνούσι»

«Καλή τεχνική, γρήγορος αλλά... σοφτ ο Ελιουνούσι»

«Καλή τεχνική, γρήγορος αλλά... σοφτ ο Ελιουνούσι»

bet365

O Νορβηγός δημοσιογράφος, Άντερς Μπάκερουντ ακτινογραφεί στο gazzetta.gr τον Ταρίκ Ελιουνούσι, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό επισημαίνοντας τα υπέρ και τα κατά του 28χρονου διεθνή.

Οι εμφανίσεις του Ταρίκ Ελιουνούσι με τη φανέλα των «αριστοκρατών» της Φρέντρικσταντ στις δύο θητείες του (2006-2008, 2011-2012), εκτόξευσαν στα ύψη τις ποδοσφαιρικές μετοχές του.

Οι συμπατριώτες του πριν από περίπου μία πενταετία έκαναν λόγο για ένα σπουδαίο ταλέντο που γνώριζε πως να στέλνει την μπάλα στο πλεκτό.

Από την Φρέντρικσταντ μετακόμισε την σεζόν 2012-13 στη Ρόζενμποργκ. Η μία και μοναδική σεζόν του στην ομάδα του Τροντχάιμ του έδωσε την δυνατότητα να ανοίξει τα φτερά του παίρνοντας μεταγραφή στη Χόφενχαϊμ.

Η απόδοση του στη γερμανική ομάδα συνοδεύθηκε από πολλά σκαμπανεβάσματα με αποκορύφωμα την περυσινή σεζόν όπου λόγω τραυματισμών αγωνίστηκε σε μόλις πέντε ματς στη Μπουντεσλίγκα.

Ο Νορβηγός ρεπόρτερ, Άντερς Μπάκερουντ μίλησε στο gazzetta.gr για τον συμπατριώτη του που πλέον ετοιμάζεται για το νέο βήμα της καριέρας του, στον Ολυμπιακό.

«Ο Ταρίκ Ελιουνούσι ήταν για πολλά χρόνια στη Νορβηγία ένας πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής. Πραγματοποίησε ένα αξιοπρεπές ξεκίνημα στη Γερμανία με την Χόφενχαϊμ, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια αντιμετώπισε δυσκολίες. Έχασε την θέση του, ενώ δεν ήταν στις κλήσεις για την Εθνική Νορβηγίας.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που διαθέτει ικανότητες, με καλή τεχνική, πολύ γρήγορος, αλλά δεν είναι πολύ δυνατός.

Θα εκπλαγώ, αλλά επίσης θα χαρώ αν τον δω να επιστρέφει στο κορυφαίο επίπεδο όπου βρισκόταν».

Ο Μπάκερουντ θεωρεί πως Ελιουνούσι μπορεί να αποδώσει καλύτερα ως εξτρέμ στον Ολυμπιακό.

«Είναι παίκτης που αν δεν αντιμετωπίσει τραυματισμούς, θα πρέπει να παίζει σε κάθε ματς. Η προσωπική μου άποψη είναι πως του ταιριάζει καλύτερα να αγωνίζεται ως εξτρέμ και όχι ως φορ. Έχω αμφιβολίες όμως για το αν μπορεί στην παρούσα φάση να βελτιωθεί».

Ο Νορβηγός δημοσιογράφος κάνει λόγο για έναν ήρεμο ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν έχει προκαλέσει ποτέ με την συμπεριφορά του.

«Δεν δημιούργησε ποτέ προβλήματα στην καριέρα του. Είναι πολύ ήρεμος και ευγενικός. Αυτό ίσως να αποτελεί αδυναμία του, αφού δεν είναι σκληρός και στον αγωνιστικό χώρο. Πρόκειται για έναν cool τύπο , ο οποίος έχει μόνο συμπάθειες. Είναι πάντα χαμογελαστός και αποπνέει θετική αύρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα