Έρχεται και υπογράφει ο Λάζαρος

Έρχεται και υπογράφει ο Λάζαρος

Γιώργος Τσακίρης
Έρχεται και υπογράφει ο Λάζαρος

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr έρχεται και υπογράφει ο διεθνής μεσοπεπιθετικός στην Ένωση. Καθοριστικής σημασίας η κουβέντα που είχε με τον Μελισσανίδη μετά την επικοινωνία του με τον Μπαρτόλο.

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με την ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο διεθνής μέσος αναχώρησε από την Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα.

Την Πέμπτη, οι δύο πλευρές ήταν σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, συνεχίζοντας τις διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών, στις οποίες τελικά υπήρξε συμφωνία.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr για να επιτευχθεί το deal, καθοριστικό ρόλο έπαιξε η κουβέντα που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, μετά από την επικοινωνία του με τον Αλεχάντρο Ντε Παρτόλο.

Ο «Τίγρης» μιλώντας με τον διεθνή άσο, του ξεκαθάρισε οτι επιθυμία και στόχος δικός του είναι στην ΑΕΚ να υπάρχει έντονο το ελληνικό στοιχείο και ότι ίδιος εκτιμάει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή επισημαίνοντας ότι δεν αποφασίζει ο ίδιος για τα αγωνιστικά αλλά και ταυτόχρονα ότι θα τον ήθελε πολύ στην ΑΕΚ όπως και φαίνεται ότι θα γίνει βέβαια, όπως σας ενημέρωσε το gazzetta.gr, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί η επαφή μεταξύ του ποδοσφαιριστή και του Μελισσανίδη ακολούθησε εκείνης με τον Μπαρτόλο και τον παίκτη όπου αποκάλυψε το gazzetta.gr και ταυτόχρονα έφερε στο φως της δημοσιότητας την έναρξη των επαφών της ΑΕΚ με τον Χριστοδουλόπουλο.

Έτσι, ο 29χρονος άσος το μεσημέρι θα είναι στην πρωτεύουσα, προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του. Το μόνο που θα απομένει είναι να λυθεί και τυπικά το συμβόλαιό του με την Βερόνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα