Και τώρα ο Ολυμπιακός που... ονειρεύονται

Και τώρα ο Ολυμπιακός που... ονειρεύονται

Και τώρα ο Ολυμπιακός που... ονειρεύονται

bet365

Η πρόκριση στους ομίλους του Europa League επετεύχθη και πλέον στον Ολυμπιακό βάζουν ρότα για να φτιάξουν την ομάδα που ονειρεύονται άπαντες στο Λιμάνι.

«Αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό»... με αυτό το γνωστό σύνθημα οι φίλοι του Ολυμπιακού έδειξαν την απογοήτευσή τους από την εικόνα της ομάδας κόντρα στην Αρούκα. Κάτι που είχαν κάνει και απέναντι στην Μπερ Σεβά.

Από τη στιγμή που χάθηκε η πρόκριση στους ομίλους του Champions League, τουλάχιστον στέφθηκε με επιτυχία ο αμέσως επόμενος στόχος που δεν ήταν άλλος από το να υπερσκελίσει το εμπόδιο της Αρούκα. Και τελικά αυτό ήταν το πιο σημαντικό μέχρι χθες. Αμέσως μετά τη λήξη του ματς, μάθαμε ότι σήμερα στις 13:00 αναμένεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Ταρίκ Ελιουνούσι. Αυτή η μεταγραφική κίνηση ανοίγει τον χορό των επόμενων «χτυπημάτων» της διοίκησης που αναμένονται περισσότερες απ' όσες περιμέναμε. Δεν αποκλείεται να φτάσουν τις επτά ή τις οκτώ.

Και για να γίνουν όλες αυτές οι μεταγραφές κάποιοι αναμένεται να... κουνήσουν μαντίλι. Πέρα από τον Άλαν Πουλίδο που είναι ο νούμερο ένα υπό αποχώρηση αυτή τη στιγμή, διαφορετικά πρόσωπα θα υπάρχουν και στην άμυνα. Ο Ιλόρι ενδιαφέρει και είναι ψηλά στη λίστα με τις εξελίξεις στην εν λόγω περίπτωση να είναι άμεσες.

Επίσης για τα στόπερ υπάρχουν οι Λέσκοτ και Σεντέρος, ενώ για το αριστερό άκρο έχει γραφτεί το όνομα του Όλσον μιας κι ο Ντε Λα Μπέγια από μόνος του δεν μπορεί να βγάλει την χρονιά έχοντας μπακ απ τον Τσιμίκα. Μποτία, Ντα Κόστα και Σιόβας είναι αυτή τη στιγμή τα τρία πρόσωπα της άμυνας και τα δύο εξ αυτών δύσκολα θα συνεχίσουν να φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα.

Όσο για τα χαφ, ακούγεται ότι ίσως υπάρξει πώληση του Λούκας Μιλιβόγεβιτς με τον Τιοτέ της Νιούκαστλ να είναι στο προσκήνιο και μάλιστα η «Daily Mail» αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να τον κλείσει. Για τα άκρα, πέρα από την άφιξη του διεθνή Νορβηγού Ταρίκ Ελιουνούσι, αναμένεται ακόμη ένας παίκτης με τα ονόματα των Σουντανί, Μανέ και Κουαρέσμα να «παίζουν». Όσο για το ποιος θα αποχωρήσει, Πάρντο ή Σεμπά λογικά δεν θα είναι στο ρόστερ για πολύ ακόμη και πιο πιθανό είναι να αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος, από τη στιγμή που δόθηκε ένα σημαντικό ποσό στην Μπράγκα για τον Κολομβιανό.

Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξει και πώληση του Μπράουν Ιντέγε μιας και πέρα από τον Όσκαρ Καρντόσο, που είναι το όνομα που φέρεται να είναι κοντά στο να πιάσει Λιμάνι, αναμένεται η προσθήκη ακόμη ενός φορ. Αυτός δύσκολα θα είναι ο Νιλμάρ, ο οποίος ζήτησε κι άλλη διορία αλλά δύσκολα θα τον περιμένουν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα