«Βόμβα» με Σνάιντερ... ψάχνει ο Ολυμπιακός!

«Βόμβα» με Σνάιντερ... ψάχνει ο Ολυμπιακός!

Τον Σνάιντερ στέλνουν στους πρωταθλητές σενάρια από την Τουρκία. 

«Βόμβα» με Σνάιντερ... ψάχνει ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός ψάχνει να ενισχυθεί για να ανατρέψει την εικόνα που έχει παρουσιάσει στα πρώτα του παιχνπίδια στην σεζόν και δημοσιεύματα στην Τουρκία έρχονται να βάλουν... φωτιά, καθώς αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές επιχειρούν να κάνουν δικό τους τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ! 

Συγκεκριμένα, ο πρώην άσος των Ιντερ, Ρεάλ και Αγιαξ, πλέον δεν περνάει και τις καλύτερες ημέρες του στην γείτονα χώρα και έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Γαλατά.

Ενδεικτικό των σχέσεων με την διοίκηση και το πρόστιμο 2 εκατ. ευρώ που το επέβαλε, γιατί είχε δεχτεί πολλές κίτρινες κάρτες την περασμένη σεζόν! 

Έτσι, οι Τούρκοι ψάχνουν να βρουν ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του και μετά την Έβερτον - είχε γραφτεί ότι είχε κλείσει στα «ζαχαρωτά» - τώρα εμπλέκουν και τον Ολυμπιακό στις ομάδες που «παίζουν» για τον Ολλανδό. 

Πάντως, σε 96 συμμετοχές που έχει την τελευταία τριετία ο Σνάιντερ στην Κωνσταντινούπολη, έχει βρει δίχτυα 30 φορές, ενώ ακόμα μεγαλύτερη είναι είναι η συνεισφορά του στην δημιουργία και την ανάπτυξη του παιχνιδιού. 
 

Best of internet