«Ο Ολυμπιακός κλείνει Τιοτέ»

Gazzetta team
«Ο Ολυμπιακός κλείνει Τιοτέ»

bet365

Έτοιμος να κλείσει τον Τιοτέ από την Νιουκάσλ φέρεται να είναι ο Ολυμπιακός. Ορισμένες πηγές κάνουν λόγο πως θα είναι για αντί-Μιλιβόγιεβιτς.

Τα ερυθρόλευκα φέρεται να προβάρει ο Σεϊκ Τιοτέ, καθώς δημοσιεύματα από την Αγγλία κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού με τον παίκτη της Νιουκάσλ.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», οι πρωταθλητές Ελλάδος προσφέρουν 2,4 εκατ. ευρώ στους Άγγλους για να κάνουν δικό τους τον Ιβοριανό αμυντικό μέσο.

Ο Τιοτέ μετά από 6 σεζόν στις «καρακάξες» είναι έτοιμος να... χαιρετήσει, καθώς δεν θέλει στα 30 του χρόνια να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσάμπιονσιπ και παρά το ενδιαφέρον άλλων ομάδων από το «Νησί», εκείνος δείχνει να επιλέγει τον Ολυμπιακό. Πάντως βάσει ορισμένων πηγών ο Τιοτέ προορίζεται ως αντί-Μιλιβόγιεβιτς. Ο Σέρβος ενδέχεται να αποχωρήσει είτε για Μπενφίκα είτε για Τουρκία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα