Ντε Λα Μπέγια: «Όταν δεν σκοράρεις...»

Ντε Λα Μπέγια: «Όταν δεν σκοράρεις...»

Ο Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια στάθηκε στην ανάγκη του να τελειώνει ο Ολυμπιακός τα ματς ευκολότερα και τόνισε ότι το πλάνο για το ματς με την Αρούκα ήταν διαφορετικό.

Ντε Λα Μπέγια: «Όταν δεν σκοράρεις...»

Ο Ντε Λα Μπέγια έπεσε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της παράτασης. Όταν ρωτήθηκε για το αν έχει τραυματισμό, στάθηκε στην κόπωση και την ένταση. «Είναι αποτέλεσμα της σκληρής προσπάθειας, όλη η ομάδα έκανε τεράστια προσπάθεια. Πιστεύω από την κούραση και τη μεγάλη ένταση προέκυψε, προσπάθησα να μείνω μέχρι το τέλος στον αγωνιστικό χώρο». είπε στην κάμερα της Nova.

Για το ματς υποστήριξε:  «Πραγματικά είχαμε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι, δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μας. Θέλαμε πολλά γκολ και όταν δεν καταφέρνεις να σκοράρεις έρχεται η στιγμή που υποφέρεις. Όμως γυρίσαμε το αποτέλεσμα στην παράταση».

Τέλος, αναφέρθηκε στο τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός: «Πρέπει να βελτιωθούμε γιατί είμαστε ένα μεγάλο κλαμπ, πρέπει να δουλέψουμε πολύ στο να τελειώνουμε τα ματς πιο γρήγορα, να κάνουμε ευκαιρίες και να βάζουμε γκολ, γιατί αν δεν βάζεις γκολ ακόμα και με μια μακρινή μπαλιά ο αντίπαλος μπορεί να σε βλάψει».

 

 

Best of internet