Ζέκα: «Για τον κόσμο που αξίζει τα πάντα»

Ζέκα: «Για τον κόσμο που αξίζει τα πάντα»

Gazzetta team
Ζέκα: «Για τον κόσμο που αξίζει τα πάντα»

bet365

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Κάρλος Ζέκα ανέφερε μεταξύ άλλων πως σε αντίθεση με πέρσι, φέτος η ομάδα έδωσε χαρά στον κόσμο της, έναν κόσμο που όπως ανέφερε αξίζει τα πάντα.

Ο Πορτογάλος μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ TV ανέφερε τα εξής:

Για την πρόκριση: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση. Πέρυσι είχαμε μια πολύ άσχημη εμπειρία και δεν μπορούσαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο που αξίζει τα πάντα. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα για όλους εμάς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση».

Για τη διαχείριση μετά το 1-0: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο. Υπήρχε πίεση από τον κόσμο και βγήκαν πολύ δυνατά και μας πίεσαν. Μπήκαμε στο παιχνίδι έχοντας στο μυαλό μας και το 3-0 του πρώτου αγώνα, αλλά ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλάξαμε πράγματα, γιατί αν γινόταν το 2-0 θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και ξέραμε ότι χρειαζόταν να σκοράρουμε για να τελειώσουμε την πρόκριση. Ολοι αυτό σκεφτόμασταν και θα μπορούσαμε να σημειώσουμε κι άλλο γκολ».

Για τις λύσεις που έχει ο Παναθηναϊκός φέτος: «Το νιώθω στα ματς και τις προπονήσεις ότι υπάρχει ποιότητα. Ολοι μας παλεύουμε για μια θέση στην ομάδα. Είναι μια καλή μάχη και ξέρω ότι πρέπει να παίξω καλά για να είμαι στο γήπεδο. Ολοι μας παλεύουμε για μια θέση στην ενδεκάδα και αυτό θέλουμε όλοι μας, για να δώσουμε πολύτιμες λύσεις στην ομάδα».

Για τους αντιπάλους στους ομίλους: «Περιμένουμε την κλήρωση και θα δούμε τι θα βγάλει και μετά θα μιλήσουμε για να δούμε αν έχουμε καλές πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θα θέλαμε πιο εύκολους αντιπάλους, αλλά ακόμα κι αν δεν είναι έτσι και είναι δυνατές οι ομάδες από την κλήρωση, θα παλεύουμε πάντα για τη νίκη. Είναι δύσκολο, όμως όχι αδύνατο. Θέλουμε να περάσουμε από τον όμιλο και θα δούμε στο τέλος τι έχουμε πετύχει».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα