Ρονάλντο ο Νο1 της Ευρώπης (pics)

Gazzetta team
Ρονάλντο ο Νο1 της Ευρώπης (pics)

bet365

Ηταν αναμενόμενο και τώρα του δόθηκε και το βραβείο. Ο Κριστιάνο ψηφίστηκε από την UEFA ως ο κορυφαίος παίκτης για τη σεζόν 2015-'16.

Τα σήκωσε όλα. Εντάξει πρωτάθλημα δεν πήρε ή Κύπελλο, αλλά μιλάμε για τα πολύ μεγάλα. Αυτά τα έκανε δικά του. Οδήγησε τη Ρεάλ στην κατάκτηση του Champions League και την Εθνική Πορτογαλίας σε εκείνη του EURO. Πώς, ποιος λοιπόν να του αρνηθεί την κορυφή. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο σημαντικότερος παίκτης στην Ευρώπη και ως τέτοιον τον βράβευσε η UEFA.

Είναι η δεύτερη φορά (2013-'14) που του δίνεται το εν λόγω βραβείο, με τους Γκάρεθ Μπέιλ και Αντουάν Γκριζμάν να τον ακολουθούν. «Ονειρευόμουν να γίνω σπουδαίος και να έχω επιτυχίες στο ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι τα έχω πάει καλά«, είπε ο CR7 που άξιζε την πρωτιά. Βέβαια εδώ βρίσκεται και η αδικία για τους αμυντικούς, καθώς και ο Πέπε εξίσου πολύτιμος ήταν και στις δύο κατακτήσεις...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα