Τζούριτς: «Μιλάμε με ΑΕΚ για Γιάνκοβιτς»!

Τζούριτς: «Μιλάμε με ΑΕΚ για Γιάνκοβιτς»!

Γιώργος Τσακίρης
Τζούριτς: «Μιλάμε με ΑΕΚ για Γιάνκοβιτς»!

bet365

Την Ένωση αναφέρει ως την ομάδα που όχι μόνο ενδιαφέρεται αλλά συζητάει το ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί της ο ατζέντης του Μπόσκο Γιάνκοβιτς μιλώντας στο Gazzetta.gr.

Από τα ιταλικά ΜΜΕ προέκυψε η πληροφόρηση ότι ο Μπόσκο Γιάνκοβιτς απασχολεί ελληνική ομάδα με ζητούμενο την έναρξη συνεργασίας αφού αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Ελλάς Βερόνα, που πέρυσι υποβιβάστηκε. Πρόκειται για 32χρονο Σέρβο ακραίο επιθετικό με πολυετή παρουσία στο Καμπιονάτο και ως όφειλε το Gazzetta.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του προκειμένου να μάθει ποια είναι η ομάδα από την χώρα μας που φέρεται να ενδιαφέρεται για τον παίκτη.

Και αυτή είναι η ΑΕΚ... Δεν το λέμε εμείς. Αυτό ισχυρίστηκε ο Ζόραν Τζούριτς, που αποτελεί τον εκπρόσωπο του Μπόσκο Γιάνκοβιτς: «Είναι αλήθεια ότι μιλάμε με την ΑΕΚ. Έχουν γίνει επαφές με τους συνεργάτες μας στην Ελλάδα. Θεωρώ πως σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί θα έχουμε οριστικές εξελίξεις».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο παίκτης είχε προταθεί στην ΑΕΚ. Τόσο την εποχή που στην ομάδα ήταν τεχνικός διευθυντής ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς όσο και προ ημερών στον Ντούσαν Μπάγεβιτς με τις πληροφορίες του Gazzetta.gr να αναφέρουν ότι η απόφαση της ΑΕΚ ήταν αρνητική. Κανείς βέβαια δεν μπορεί να γνωρίζει τι ισχύει αυτήν την στιγμή που τρέχει το ρεπορτάζ και ιδιαίτερα μετά την ολοκλήρωση της κίνησης του Έλντερ Μπαρμπόσα στην Αλ Γουάσλ. Θυμίζουμε ότι στην Ένωση έχουν ανοιχτές επαφές με Μιλανόφ την στιγμή που έχει γίνει κουβέντα με Χριστοδουλόπουλο - όπως αποκάλυψε το Gazzetta.gr - και ενώ υπάρχει η περίπτωση του ΜακΓκίντι.

Τα οικονομικά δεδομένα της περίπτωσης του Γιάνκοβιτς έχουν ως εξής: ο Γιάνκοβιτς που κυρίως είναι εξτρέμ αμείβεται με 600.000 ευρώ τον χρόνο. Έχει έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου με την Ελλάς Βερόνα. Λόγω του υποβιβασμού και του ύψους των αποδοχών του η ομάδα του έχει την διάθεση να του προσφέρει το 70% του συμβολαίου του για να φύγει. Αυτό σημαίνει πως για φέτος ο παίκτης θα αξιώσει για φέτος συμβόλαιο 300.000 ευρώ. Βέβαια οι ελληνικές ομάδες δεν... παίζουν μόνες τους. Υπάρχει και τουρκικό ενδιαφέρον και ενδιαφέρον από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενώ κατά άλλες πηγές στο... παιχνίδι της απόκτησής του έχουν μπει και σύλλογοι από Κύπρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα