Ελληνικό ενδιαφέρον για Γιάνκοβιτς

Ελληνικό ενδιαφέρον για Γιάνκοβιτς

Ιταλικά media αποκαλύπτουν πως υπάρχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον για τον Μπόσκο Γιάνκοβιτς, 32 μεσοεπιθετικό της Ελλάς Βερόνα.

Ελληνικό ενδιαφέρον για Γιάνκοβιτς

Αν και δεν γίνεται μνεία σε συγκεκριμένους συλλόγους οι ομάδες που την δεδομένη περίοδο αναζητούν μεσοεπιθετική ενίσχυση είναι οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ και μπορεί και ο Παναθηναϊκός. Με την ΑΕΚ υπήρχαν επαφές από την εποχή που ήταν ο Μιλοβάνοβιτς στην ομάδα. Η Ένωση όμως δεν είχε δώσει τότε τον Μπαρμπόσα ώστε να προκύψει ανάγκη ενίσχυσης στα άκρα της επίθεσης.

Ο Γιάνκοβιτς που κυρίως είναι εξτρέμ αμείβεται με 600.000 ευρώ τον χρόνο. Έχει έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου με την Ελλάς Βερόνα. Λόγω του υποβιβασμού και του ύψους των αποδοχών του η ομάδα του έχει την διάθεση να του προσφέρει το 70% του συμβολαίου του για να φύγει. Αυτό σημαίνει πως για φέτος ο παίκτης θα αξιώσει για φέτος συμβόλαιο 300.000 ευρώ. Βέβαια οι ελληνικές ομάδες δεν... παίζουν μόνες τους. Υπάρχει και τουρκικό ενδιαφέρον και ενδιαφέρον από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενώ κατά άλλες πηγές στο... παιχνίδι της απόκτησής του έχουν μπει και σύλλογοι από Κύπρο.

Best of internet