Επαγγελματίας ο Γιαννούτσος στην ΑΕΚ

Επαγγελματίας ο Γιαννούτσος στην ΑΕΚ

Gazzetta team
Επαγγελματίας ο Γιαννούτσος στην ΑΕΚ

bet365

Επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το 2020 υπέγραψε ο Γιώργος Γιαννούτσος.

Η ανακοίνωση της Ενωσης:

«Επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ τετραετούς διάρκειας μέχρι το 2020 υπέγραψε σήμερα ο ποδοσφαιριστής της Κ-20 της ομάδας μας, Γιώργος Γιαννούτσος. Ο νεαρός αριστερός μπακ, που είναι γεννημένος στις 16 Ιουλίου του 1998, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στα Ψαχνά Ευβοίας και τα τελευταία πέντε χρόνια ανήκει στα τμήματα υποδομής της Ενωσης».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Γιώργος Γιαννούτσος δήλωσε στο aekfc.gr: «Πρόκειται για ένα ακόμα μικρό βήμα στην καριέρα μου και τίποτα παραπάνω. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και χαρούμενος, αλλά γνωρίζω ότι βρίσκομαι ακόμα στην αρχή. Θέλω να ευχαριστήσω όσους πίστεψαν σε εμένα και με έχουν στηρίξει, την οικογένειά μου, την ΑΕΚ για την ευκαιρία που μου δίνει και όλους όσοι με έχουν βοηθήσει στην ομάδα της Κ-20 από τους προπονητές μου, κ.κ. Μανωλά και Παναγιωτάρα μέχρι και τους φροντιστές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα