Διάλεξε τη φανέλα του ΠΑΟΚ (pics)

Διάλεξε τη φανέλα του ΠΑΟΚ (pics)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει τη δυνατότητα στον κόσμο της ομάδας να επιλέξει μια Limited Edition επίσημη φανέλα για το 2017, που θα φορά ο «Δικέφαλος» από τον Ιανουάριο του 2017 και μετά…

Διάλεξε τη φανέλα του ΠΑΟΚ (pics)

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ...

Λάβετε μέρος στην ανοικτή ψηφοφορία που θα διεξαχθεί μέχρι τις 31.08 μέσω της σελίδας του ΠΑΟΚ στο Facebook, δώστε το δικό σας μοναδικό τόνο στην εμφάνιση της ομάδα μας και δείτε την να γίνεται πραγματικότητα από το νέο έτος!

Είναι η πρώτη φορά που η Macron χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη διαδικασία προκειμένου να ετοιμάσει εμφάνιση για κάποιον σύλλογο και η φανέλα που θα κερδίσει την προτίμησή σας θα σχεδιαστεί αποκλειστικά για τον ΠΑΟΚ.

Χρυσός Χορηγός | Sportingbet.gr μοναδικές προσφορές στους αγώνες του ΠΑΟΚ.

Η Limited Edition Jersey θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2017 όταν πλέον θα έχει αποσυρθεί η επετειακή εμφάνιση για τα 90 χρόνια ιστορίας του συλλόγου. Οι φανέλες θα δημιουργηθούν από την Macron με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας MPerformanceSystem, για την μέγιστη προστασία από τον ιδρώτα και θα φέρουν πάνω τους τόσο τα λογότυπα γνησιότητας τόσο του ΠΑΟΚ όσο και αυτά της ιταλικής εταιρείας αθλητικής ένδυσης.

Best of internet