«Ο Παναθηναϊκός δεν είναι Άαρχους»

«Ο Παναθηναϊκός δεν είναι Άαρχους»

Gazzetta team
«Ο Παναθηναϊκός δεν είναι Άαρχους»

bet365

Με τα 7 γκολ επί της Άαρχους πήραν... αέρα τα μυαλά των Δανών, όμως ο Μαντς Τόπελ τονίζει οτι ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία σχέση με την αντίπαλο της Μπρόντμπι στο πρωτάθλημα.

Τα 7 γκολ που πέτυχε η Μπρόντμπι απέναντι στην Άαρχους, μεγάλωσαν ακόμη περισσότερο την αισιοδοξία των Δανών. Ωστόσο ο Μαντς Τόπελ, που θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια των γηπεδούχων, ξεκαθαρίζει πως δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ των δύο αντιπάλων.

«Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι 100% και είμαστε έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία. Αν πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, τότε εύκολα μπορούμε να βάλουμε και άλλο ένα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Σκοράραμε 7 φορές με την Άαρχους και παρά το γεγονός οτι δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Παναθηναϊκό, εμείς το πιστεύουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet!

Όσον αφορά την προσωπική του απόδοση, δήλωσε: «Περιμένω πως και πως το παιχνίδι. Είμαι πολύ συγκεντρωμένος και ξέρω τι μπορούν να κάνουν οι συμπαίκτες μου. Για εμένα το σημαντικό είναι να βρω την κατάλληλη ενέργεια και να βοηθήσω τα παιδιά να παίξουν σωστά κόντρα στον Παναθηναϊκό και να δημιουργήσουν ευκαιρία. Είμαι αυτό το είδος του τερματοφύλακα που παίζω καλύτερα όταν υπάρχει κίνητρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα