Πέντε διαφορετικοί σκόρερ

Πέντε διαφορετικοί σκόρερ

Gazzetta team
Πέντε διαφορετικοί σκόρερ

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε στην Τούμπα την Ντιναμό Τιφλίδας και υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία αναφορικά με την αναμέτρηση για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Το παρελθόν του Δικεφάλου με ομάδες από την Γεωργία και ο απόηχος των τριών τερμάτων που σημείωσε ο ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα, έτσι όπως τα παρουσιάζει η επίσημη ιστοσελίδα της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

#Ο ΠΑΟΚ θα συναντηθεί για τέταρτη φορά με ομάδα από την Γεωργία και μέχρι τώρα στις συναντήσεις του με τις ομάδες από την Τιφλίδα μετρά τρεις νίκες με γκολ 12-0. Μάλιστα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις το σκορ είναι 10-0, αφού ο Δικέφαλος στην Τιφλίδα το 1999 κόντρα στην Λοκομοτίβ είχε σημειώσει την ευρύτερη νίκη ελληνικής ομάδας μακριά από την έδρα της.

#Δίχτυα και στα τρία μέχρι τώρα του ευρωπαϊκά ματς έχει βρει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος σκόραρε στα δυο ματς με τον Άγιαξ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Τα πέντε γκολ έχουν σημειώσει διαφορετικοί παίκτες, με τον Τζάλμα να ανοίγει το χορό στο Άμστερνταμ, τον Αθανασιάδη στην Τούμπα και στην Τιφλίδα πήραν σειρά οι Μάτος , Κρέσπο , Περέιρα.

#Πέρσι σε 12 αναμετρήσεις που έδωσε ο ΠΑΟΚ για το Europa League από τον 2ο προκριματικό γύρο μέχρι και τα ματς των ομίλων σημείωσε 18 γκολ και δέχθηκε 7. Τα μεγαλύτερα σκορ τα έκανε στην Τούμπα με την Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ (6-0) και με την Μπρόντμπι (5-0).

#Η τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ είχε σημειώσει τρία γκολ εκτός έδρας σε ευρωπαϊκό αγώνα ήταν στις 3 Νοεμβρίου 2011 με την Σάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία με τον Σαλπιγγίδη να βρίσκει δύο φορές δίχτυα και τον Φωτάκη. Μάλιστα εκείνο ήταν και το τελευταίο ευρωπαϊκό γκολ του Φωτάκη από τα τέσσερα που σημείωσε με τον ΠΑΟΚ.

#15 αγώνες συμπληρώνει ο Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την Ντιναμό Τιφλίδας και ο απολογισμός του μέχρι τώρα στα 14 ματς ως προπονητής του Δικεφάλου είναι επτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα