Για τα... τυπικά στην Τούμπα

Για τα... τυπικά στην Τούμπα

Κώστας Ζάλιαρης
Για τα... τυπικά στην Τούμπα

bet365

Ο ΠΑΟΚ με το υπέρ του 3-0 από το ματς της Τιφλίδας ,υποδέχεται απόψε (21:00, Novasports1) τη Ντιναμό για να εξασφαλίσει και τυπικά την παρουσία στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. «Πρώτα η πρόκριση, μετά οι δοκιμές» το μήνυμα του Βλάνταν Ίβιτς.

Ο «δικέφαλος του βορρά», αφού δεν τα κατάφερε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και αποκλείστηκε από τον Άγιαξ, τον οποίο είδε το βράδυ της Τετάρτης να διασύρεται από τη Ροστόφ, το λιγότερο που μπορούσε και έπρεπε να κάνει, ήταν να βρεθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Έπειτα από το πρώτο παιχνίδι με τη Ντιναμό στην Τιφλίδα, η αποστολή έχει γίνει πλέον εύκολη, το 3-0 δίνει τεράστιο αβαντάζ, όμως θέλει και την απαραίτητη προσοχή, την οποία επέστησε στους ποδοσφαιριστές του και ο κόουτς της ομάδας.

«Πρώτα η πρόκριση και μετά οι δοκιμές. Υπάρχει χρόνος στη σεζόν, όλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους» τόνισε ο Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου όταν ρωτήθηκε για πιθανές αλλαγές και δοκιμές προσώπων στο αποψινό παιχνίδι της Τούμπας.

Ο Κλάους Αθανασιάδης έμεινε εκτός αποστολής περισσότερο για να προφυλαχθεί, λόγω ενοχλήσεων που αισθανόταν στη μέση, ενώ, δίχως τους Πέλκα και Ζάιρο κατάρτισε το αγωνιστικό του πλάνο ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Μια πιθανή ενδεκάδα θα έχει τον Γλύκο κάτω απ' τα δοκάρια, με τους Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλα και Λέοβατς στην τετράδα της άμυνας από δεξιά στ' αριστερά.

Κάνιας και Τσίμιροτ θα είναι στα χαφ, έχοντας μπροστά τον Μπίσεσβαρ και στις πτέρυγες θα εμφανιστούν οι Κάμπος και Γκάρι Ροντρίγκες. Μοναδικός προωθημένος φαίνεται πως θα είναι ο Περέιρα.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα