Την καλύτερη απάντηση με πρόκριση

Την καλύτερη απάντηση με πρόκριση

Κώστας Ζάλιαρης
Την καλύτερη απάντηση με πρόκριση

bet365

Κόντρα στο κλίμα που έχουν φτιάξει οι Δανοί της Μπρόντμπι και με το 3-0 να γίνει γερό αβαντάζ, ο Παναθηναϊκός οφείλει απόψε (20:00, OTESport2) ν' απαντήσει με πείσμα και πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ!

Οι «πράσινοι» εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι στη Λεωφόρο πριν από μια εβδομάδα, όταν η Μπρόντμπι έμεινε με εννέα παίκτες, με αποτέλεσμα η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι να φτάσει στο τελικό 3-0 και να χάσει ευκαιρίες γι' ακόμα καλύτερο σκορ και σίγουρη πρόκριση από το πρώτο κιόλας 90λεπτο.

Ο Ιταλός κόουτς αμέσως τόνισε στους ποδοσφαιριστές του πως αυτό ήταν απλά το πρώτο ημίχρονο και πως δεν θα πρέπει να θεωρήσουν ότι έχουν ήδη πάρει το «εισιτήριο» για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με τη Μπρόντμπι να έχει επιδείξει προκλητική συμπεριφορά από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το πρώτο ματς στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Με καταγγελία εις βάρος του Μάρκους Μπεργκ περί ρατσιστικής επίθεσης, με επεισόδιο που προκάλεσε ο προπονητής τους, Αλεξάντερ Σέρνιγκερ, με μπηχτή του ιδίου προς τον Σουηδό αστέρα του «τριφυλλιού» λέγοντας στη συνέντευξη Τύπου του αποψινού ματς πως ο παίκτης δεν έχει θέση στο γήπεδο και γενικότερα με ένα κλίμα ιδιαίτερα περίεργο, οι Δανοί έχουν φτιάξει κλίμα από νωρίς...

Ο Παναθηναϊκός καλείται να δώσει απαντήσεις σε όλα αυτά μέσα στο γήπεδο (έχει ήδη κάνει αναφορά στην UEFA για όλα τα εξωαγωνιστικά θέματα που έχουν προκύψει) και με τον Ιβανόφ ετοιμοπόλεμο, οι «πράσινοι» ενδέχεται να παραταχθούν απόψε με τους:

Στιλ, Μέστο, Χουλτ, Κουτρουμπή, Μολέδο, Ιβανόφ, Ζέκα, Λεντέσμα, Λουντ, Ιμπάρμπο και Μπεργκ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα