«Πολύ καλά για 60 λεπτά»!

Gazzetta team
«Πολύ καλά για 60 λεπτά»!

bet365

Ικανοποίηση (δικαιολογημένα) για τον Τιμούρ Κετσπάγια για την εικόνα της ΑΕΚ για μία ώρα, ζάλη για Αλμέιδα, κάκωση ο Γκάλο...

Η εικόνα της ΑΕΚ για 60 λεπτά ήταν τέτοια που αν συνεχιζόταν για όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης (χωρίς αλλαγές αναγκαστικές και μη) θα προκαλούσε ένα πολύ μεγάλο σκορ σε βάρος του Άρη. Κι αυτό δεν μπορεί παρά να ικανοποίησε τον Τιμούρ Κετσπάγια.

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς, ειδικά για 60 λεπτά που παίξαμε αρκετά καλά και ήμασταν κυρίαρχοι. Έπειτα μας επηρέασαν οι αλλαγές. Είναι θεωρώ καλό για μας που ήρθαμε στην Θεσσαλονίκη, θέουμε να έχουμε ευκαιρίες για φιλικά αφού δεν υπάρχει πρωτάθλημα. Κι αυτό γιατί έχουμε έχουμε παίκτες που περιμένουμε περισσοτερο και που χρειάζονται δουλειά για να βοηθήσουν περισσοτερο», τόνισε αρχικά κι έπειτα μίλησε για τον Άρη και τη μη έναρξη του πρωταθλήματος.

Είναι κρίμα για τον Άρη που είναι ομάδα με κοσμο και αυτο το γήπεδο να είναι στην Β' κατηγορία. Μακάρι να επιστέψει. Έχει καλούς παίκτες και στο δεύτερο ανέβασαν απόδοση αν και ήταν πολλές οι αλλαγές και επηρέασαν. Νομίζω ότι ο Άρης θα διεκδικήσει την άνοδο. Εμείς είμαστε πολύ ενοχλημένοι που δεν ξεκινά το πρωτάθλημα και η αναβολή δεν είναι ότι καλύτερο αλλά μας δίνει χρόνο για τους παίκτες που ήρθαν πιο αργά και υπολογίζουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γεωργιανός τεχνικός.

Τα προβλήματα των αλλαγών...

Πολύ κουβέντα έγινε σχετικά με τις αλλαγές της ΑΕΚ και δικαιολογημένα αγχώθηκαν οι φίλοι της Ένωσης γνωρίζοντας ότι βγήκαν αναγκαστικά εκτός οι Γκάλο και Αλμέιδα.

Ο Ροδρίγο Γκάλο υπέστη κάκωση αριστερού δικεφάλου μηριαίου και όπως είναι λογικό θα εκτιμηθεί τις προσεχείς μέρες από το ιατρικό τιμ. Ο Αλμέιδα λόγω της κούρασης, της αδυναμίας και των χαμένων κιλών από τη διατροφή, είχε μία έντονη ζαλάδα και ζήτησε να αντικατασταθεί...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα