Βαρέλα μέσα, Κλάους έξω

Βαρέλα μέσα, Κλάους έξω

Βαρέλα μέσα, Κλάους έξω

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς αποφάσισε να προφυλάξει τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος έχει ένα πρόβλημα στη μέση, ενώ πήρε για πρώτη φορά στην αποστολή τον Φερνάντο Βαρέλα.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, για τη ρεβάνς με την Ντιναμό Τιφλίδας, ολοκληρώθηκε με την τελευταία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία, όπου το πρόγραμμα περιλάμβανε «ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας, τελειώματα έπειτα από σέντρα και ειδική εξάσκηση στις στημένες φάσεις».

Ο Στέφανος Αθανασιάδης, που Κυριακή και Δευτέρα δεν προπονήθηκε «γυμνάστηκε κανονικά, ωστόσο επειδή εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στη μέση προτιμήθηκε να μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους», όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Για πρώτο φορά στην αποστολή του «Δικεφάλου» για επίσημο παιχνίδι συμμετέχει ο Φερνάντο Βαρέλα, ενώ για ακόμη ένα παιχνίδι εκτός έμεινε ο Δημήτρης Πέλκας.

Αναλυτικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό με την Ντιναμό Τιφλίδας βρίσκονται οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Κίτσιου, Μάτος, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Κάμπος, Ροντρίγκες, Περέιρα, Κουλούρης.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα