«Παίζει» και η Παρασκευή για την συνάντηση Λίγκας-Κοντονή

«Παίζει» και η Παρασκευή για την συνάντηση Λίγκας-Κοντονή

«Παίζει» και η Παρασκευή για την συνάντηση Λίγκας-Κοντονή

Με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή να φτάνει στην Αθήνα την Πέμπτη το πρωί, δεν είναι απίθανο το ραντεβού με την διοικούσα επιτροπή της Λίγκας να γίνει την Παρασκευή. Ακόμα πάντως δεν έχει φιξαριστεί η συνάντηση.

 

Από την πρώτη στιγμή που υπήρξε συμφωνία για διοικούσα επιτροπή η οποία θα τρέξει τα θέματα που υπάρχουν ως την ερχόμενη Τετάρτη που θα γίνει η εκλογή του νέου προέδρου, στην Σούπερ Λίγκα βασικό μέλημα ήταν η συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, προκειμένου όπως γράψαμε και χθες, να του θέσουν εκτός των άλλων δύο εξαιρετικά σημαντικά προβλήματα.

Να του πουν να αρχίσει το συντομότερο δυνατό το πρωτάθλημα, καθώς τα οικονομικά προβλήματα έχουν φέρει τις ΠΑΕ σε πολύ άσχημη κατάσταση, αλλά και να του ζητήσουν παράταση στο θέμα των εγγυήσεων. Ένα επίσης μεγάλης σημασίας ζήτημα, καθώς η νέα ΕΕΑ ζητάει τις εγγυητικές, αλλά χωρίς ρευστό στα ταμεία τους από την στιγμή που η NOVA δεν δίνει χρήματα μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα, ελάχιστες ομάδες μπορούν να τις προσκομίσουν.

Στην Λίγκα ζήτησαν η συνάντηση να γίνει την Πέμπτη, από την στιγμή που ο Υφυπουργός βρίσκεται εκτός Αθηνών. Ακόμα το ραντεβού δεν έχει φιξαριστεί και δεν είναι διόλου απίθανο να μετατεθεί κατά μια μέρα ή στην χειρότερη να πάει από βδομάδα, κάτι που στον Συνεταιρισμό δεν θέλουν βέβαια με τίποτα, από την στιγμή που ο χρόνος πιέζει όλες τις ΠΑΕ.

Αν τελικά υπάρξει μετάθεση της συνάντησης θα γίνει επειδή ο Κοντονής επιστρέφει στην Αθήνα την Πέμπτη την πρωί και η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλά ανοικτά θέματα, όπως συναντήσεις με Ολυμπιονίκες και όχι μόνο. Τις επόμενες ώρες θα ξέρουμε αν τελικά φιξαριστεί σήμερα για αύριο το ραντεβού ή αν υπάρξει μετάθεση για την Παρασκευή.

 

Best of internet