Η ΑΕΚ έκανε καλή προπόνηση!

Gazzetta team
Η ΑΕΚ έκανε καλή προπόνηση!

bet365

Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια για όσο αγωνίστηκε (αν και με απουσίες) με τους περισσότερους βασικούς έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στον Άρη που κέρδισε με 2-1...

Στην ΑΕΚ έπειτα από επιθυμία του Τιμούρ Κετσπάγια έψαξαν ένα φιλικό ματς για να παίξουν με έναν αντίπαλο που θα συνιστά καλή -δυνατή- προπόνηση και που θα ΄χε τέτοια έδρα που να θυμίζει κάτι από ελληνικό ματς σε γήπεδο με πάθος και κόσμο.

Αυτό και έγινε... Η ΑΕΚ έκλεισε φιλικό ματς με τον Άρη, ο κόσμος της μπορεί να μην το ήθελε, όμως το παιχνίδι έγινε και η Ένωση έκανε μία πολύ καλή, ουσιαστική και δυνατή προπόνηση απέναντι στον Άρη που ετοιμάζεται ακόμη (έχει ένα μηνα για να αρχίσει το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας) και φτιάχνει το ρόστερ του.

Στο πρώτο 45λεπτο και βασικά έως και το 60' (και την αλλαγή -και- του Μπακασέτα) η ΑΕΚ έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο με τους γηπεδούχους σ' αυτό το διάστημα να έχουν μισό σουτ προς την εστία του Ανέστη.

Αντίθετα η ομάδα του Κετσπάγια έκανε... πάρτι. Παρήγαγε φάσεις, είχε δοκάρια, μεγάλες ευκαιρίες με τον Διούδη να είναι σούπερ και επιπρόσθετα δυο γκολ! Καθόλου άσχημα γι' αυτό που ήλπιζε και περίμενε να δει ο Γεωργιανός τεχνικός με δεδομένο ότι έλειπαν (πλην του Μπαρμπόσα που 'χει φύγει για τα καλά) οι Βάργκας, Αραβίδης και φυσικά ο Σιμόες.

Στους παραπάνω απόντες προσθέστε και τις αναγκαστικές αλλαγές των Γκάλο και Αλμέιδα από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και θα έχετε ολοκληρωμένη την εικόνα (και τη σημασία αυτής) της ΑΕΚ απέναντι σίγουρα σε έναν αντίπαλο που ετοιμάζεται, δημιουργείται και γενικά ψάχνεται ακόμη.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι και μετά το 65' ανέβασαν ρυθμό και χάρη στις δικές τους (αλλά κυρίως της ΑΕΚ) αλλαγές από τον πάγκο που έφερε περισσότερο διάθεση και ουσία στην επιθετική λειτουργία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής φυσικά ο Πέτρος Μάνταλος που με τα δυο του τέρματα (21' και 26') έκρινε την αναμέτρηση και ειδικά για το δεύτερο γκολ που το σημείωσε με ανάποδο ψαλίδι προκαλώντας τον θαυμασμό όλων. Από κοντά σε απόδοση οι Γαλανόπουλος και Μπακασέτας που ήταν εξαιρετικοί τη στιγμή που πολύ καλά τα πήγε ο Πλατέλλας. Σίγουρα η ΑΕΚ περιμένει περισσότερα από Πατίτο και Αλμέιδα (αν και βγήκε νωρίς).

Στον Άρη είναι λογικό να χρειάζεται χρόνος. Ο Ιντζίδης έβαλε ένα γκολ όμορφο από ασίστ του Ανάκογλου για να μειώσει στο 68' αλλά γενικά και αναμενόμενα θέλει πολλή δουλειά ακόμη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα