«Η ΑΕΚ θέλει Μιλανόφ»!

«Η ΑΕΚ θέλει Μιλανόφ»!

«Η ΑΕΚ θέλει Μιλανόφ»!

Συνεχίζουν να γράφουν στην Βουλγαρία για την προσπάθεια της Ένωσης να πάρει δανεικό τον 24χρονο διεθνή Βούλγαρο μεσοεπιθετικό από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τι δηλώνει ο ατζέντης!

Εννοείται πως τα δημοσιεύματα στην Βουλγαρία για τον Γκεόργκι Μιλανόφ και την επιθυμία της ΑΕΚ να τον αποκτήσει (έστω με τη μορφή δανεισμού) συνεχίζονται και αυτό που έχει σημασία και αξία να πληροφορήσουμε τον κόσμο είναι πως και οι Βούλγαροι αναφέρουν πως πρόκειται για προσπάθεια που αφορά δανεισμό με οψιόν αγοράς κοντά στις 600.000 ευρώ...

Η προσπάθεια γίνεται με... σύμμαχο τον προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Λεονίντ Σλούτσκι ο οποίος παρουσιάζεται να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του 24χρονου διεθνούς Βούλγαρου μεσοεπιθετικού με την ΑΕΚ να επιδιώκει (εννοείται) να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να κλείσει το deal απόκτησής του το συντομότερο δυνατό!

Ο ατζέντης του Βούλγαρου άσου Ντιμιτρόφ είναι πιστός στην τακτική του και ξεκαθαρίζει πως ο πελάτης του δεν θα φύγει από την ΤΣΣΚΑ. Ακριβώς τα ίδια λόγια όπως αναφέρουν στο σχετικό δημοσίευμα οι Βούλγαροι χρησιμοποιούσε και μερικές... ώρες προτού ανακοινωθεί ο δανεισμός του στη διάρκεια του δεύτερου μισού της περσινής σεζόν στην Γρασχόπερς.

Εννοείται πως ο Μιλανόφ είναι τούτη την ώρα που μιλάμε η πρώτη επιλογή για την ΑΕΚ που εξετάζει 2-3 περιπτώσεις παικτών ακόμη και ταυτόχρονα υπάρχει και εκείνη του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον οποίο έως τώρα οι Κιτρινόμαυροι δεν έχουν κάνει καμία πρόταση για το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους, τη στιγμή που ο ίδιος πάντως επιθυμεί έντονα τον ποδοσφαιρικό του επαναπατρισμό!

Best of internet