Και Νιλμάρ και Καρντόσο!

ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΜΕ 2 ΣΤΟΠΕΡ + 2 ΦΟΡ

Και Νιλμάρ και Καρντόσο!

Σε πρώτο πλάνο παραμένουν Νιλμάρ και Καρντόσο για την ερυθρόλευκη επίθεση, με τον Ολυμπιακό να δρομολογεί άμεσα εξελίξεις (και) για Ιλόρι + έναν ακόμα στόπερ.

Και Νιλμάρ και Καρντόσο!

Το πάρε δώσε είναι ακόμα σε εξέλιξη στο Λιμάνι. Και φυσικά σε πρώτο πλάνο είναι οι προσθήκες: από Καρντόσο και Ιλόρι μέχρι Νιλμάρ και Μανέ.

Ο Όσκαρ Καρντόσο, ο έμπειρος Παραγουανός επιθετικός της Τραμπζονσπόρ έχει τάσεις φυγής από την Τουρκία και ο Ολυμπιακός... καραδοκεί. Άλλωστε από χθες σας είχαμε ενημερώσει και για την περίπτωση του Καρντόσο, ενός παίκτη με βαρύ βιογραφικό και μεγάλο όνομα, που είναι στο... κάδρο αλλά όχι ως αντί-Νιλμάρ, καθώς και για τον Καρσελά. Κάποιες πηγές παρουσιάζουν τον Καρντόσο σχεδόν... κλεισμένο.

Αυτό που προκύπτει τις τελευταίες ώρες είναι πως στο Λιμάνι μπορεί να κλείσουν και τον Νιλμάρ και τον Καρντόσο. Δεν σχετίζεται δηλαδή η μία υπόθεση με την άλλη. Για τον Νιλμάρ πάντως υπάρχει νέα αναμονή. Αναμονή με άκρως αισιόδοξα μηνύματα όπως έχουμε γράψει ξανά. Παράλληλα εκτός από τον Πουλίδο που πιθανότατα θα πάει Μεξικό και Τσίβας ακόμα υπάρχει πιθανότητα να πωληθεί και ο Ιντέγιε. Για τον Καρντόσο υπάρχει η προοπτική του Μεξικού αλλά θέλει Ευρώπη. Άρα 2 φορ κλείνουν και 2 φορ φεύγουν... Με τον Πουλίδο γίνονται ήδη διαπραγματεύσεις.

Σχετικά με τον έναν ακόμα πλάγιο επιθετικό που πρόκειται να αποκτηθεί, ο Μανέ είναι ένας παίκτης που εξακολουθεί να αρέσει στον Πάουλο Μπέντο. Τα σενάρια από την άλλη για τον Κουαρέσμα δεν έχουν κοπάσει από Τουρκία μεριά... Γενικά γίνεται προσπάθεια για μία καλή και μεγάλη έκπληξη για τους εξτρέμ.

Ιλόρι και άλλος ένας στόπερ...

Πέραν του Πουλίδο υπάρχουν παίκτες σαν τους Ντα Κόστα και Μανιάτη που παραμένουν... φευγάτοι. Για το κέντρο της άμυνας το πλάνο είναι να κλείσουν δύο σέντερ μπακ.

Ο Ιλόρι και ένας στόπερ με παραστάσεις και καλή καριέρα πίσω του. Όλα αυτά το πιο πιθανό είναι να... τρέξουν μετά την Αρούκα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει προεργασία, επαφές και υποθέσεις που μπαίνουν σε τελική ευθεία.

- Από τους Πειραιώτες διαρρέεται πως δεν υπάρχει κανένα θέμα Λέσκοτ.

Best of internet