Eπαγγελματικά συμβόλαια σε 7 μικρούς του Παναθηναϊκού

Eπαγγελματικά συμβόλαια σε 7 μικρούς του Παναθηναϊκού

Gazzetta team
Eπαγγελματικά συμβόλαια σε 7 μικρούς του Παναθηναϊκού

bet365

Τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια με τον Παναθηναϊκό υπέγραψαν την Τετάρτη οι Μίγγος, Μπουζούκης, Χατζηγιοβαννής, Παπανικολάου, Τριανταφυλλόπουλος και Σερβιλάκης.

Τη νέα... γενιά που έρχεται για να καλύψει το κενό που υπάρχει στο ελληνικό στοιχείο στην πρώτη ομάδα, «αποκάλυψε» την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός.

Αυτή αποτελείται από τους Μίγγο, Μπουζούκη, Χατζηγιοβαννή, Παπανικολάου, Τριανταφυλλόπουλο και Σερβιλάκη, οι οποίοι υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές Θεόδωρος Μίγγος, Γιάννης Μπουζούκης, Τάσος Χατζηγιοβάννης, Σπύρος Παπανικολάου, Αλέξανδρος Τριανταφυλλόπουλος, Γιώργος Σερβιλάκης καιΑνδρέας Ξηρός, υπέγραψαν σήμερα επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα. Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχίες με τον Σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα